Hallmen speră să se impună în „11″ celor de la FC Olt

Publicat: 01 Feb. 2012, 18:37 Actualizat: 01 Feb. 2012, 18:54 Seria 2
Hallmen speră să se impună  în „11″ celor de la FC Olt

Sosit în vară la FC Olt Slatina, fostul atacant al celor de la Voința Sibiu, Phillip Hallmen speră ca returul de campionat să-i aducă un loc în unsprezecele de start conceput de Dan Oprescu. Jucătorul de 20 de ani nu a avut prezențe constante, evoluând în prima parte a sezonului în câteva meciuri.

Autorul celui de-al doilea gol în meciul de pregătire susținut, sâmbătă, cu Damila Măciuca, Phillip Hallmen, speră ca în retur să aibă un aport însemnat în lupta pentru evitarea retrogradării. Atacantul celor de la FC Olt Slatina a avut prezențe sporadice în tur, însă în partea a doua speră să aibă evoluții bune care să-i aducă un loc în formula de start. Jucătorul de 20 de ani nu a marcat niciun gol în meciurile oficiale în triocoul alb-vișiniilor.

„Mă pregătesc cât de bine pot, iar în retur voi încerca să dau totul pentru a-mi ajuta echipa în lupta pentru evitarea retrogradării. Îmi doresc să joc, sper ca evoluțiile pe care le voi avea să-mi aducă un loc în echipă, asta rămâne de văzut”, a declarat atacantul de 20 de ani.

„Sunt sigur că ne vom salva”

Jucător provenit de la Școala de Fotbal „Gică Popescu”, Phillip Hallmen a evoluat în sezonul precedent pentru Voința Sibiu. Atacantul este încrezător în lupta pentru îndeplinirea obiectivului, acesta fiind de părere că seria este echilibrată, iar echipele sunt apropiate valoric.

„După un tur în care am văzut care este valoarea fiecărei echipe, dar mai ales a contracandidatelor noastre, sunt sigur că ne vom salva. Pentru asta ne pregătim, trebuie să fim concentrați și să nu mai facem pași greșiți. Avem nevoie de puncte obținute în deplasare, în tur n-am reușit mare lucru pe terenul adversarilor, însă cred că experiența nou-veniților va aduce un plus vizavi de acest aspect”, a mai precizat tânărul jucător.

FC Olt Slatina ocupă locul al treisprezecelea în clasamentul seriei, la doar un punct diferență față de locurile care asigură menținerea.

Sursa: Gazeta Nouă

Foto: Marius TUDOR

Publicat: 01 Feb. 2012, 18:37 Actualizat: 01 Feb. 2012, 18:54 Seria 2
Pe aceeași temă