Gugulanii recunosc clinciurile cu Artimon și spun că acesta a plecat într-o minivacanță. Antrenorul nu vrea să mai revină: „Nu sunt obișnuit să lucrez cu un mincinos”

Marius ANGHEL 13 Jul. 2015, 17:37 Seria 2
Gugulanii recunosc clinciurile cu Artimon și spun că acesta a plecat într-o minivacanță.** Antrenorul nu vrea să mai revină:

După antrenamentul de luni-dimineață, Alin Artimon a plecat de la Caransebeș la Timișoara, anunțând în exlusivitate pentru Liga2.ro că și-a dat demisia de la conducerea clubului gugulan. Dorind să aflăm mai multe amănunte referitoare la această situație total neașteptată, am luat legătura cu directorul sportiv al clubului FC Caransebeș, Dan Avram, președintele Dorin Micșa fiind în concediu. Avram ne-a declarat că, într-adevăr, principalul Alin Artimon și, implicit, Alin Paleacu, au plecat de la echipă, însă în cazul antrenorului principal este vorba de o serie de nemulțumiri exprimate de acesta în ultima perioadă, însă nu este vorba de o plecare definitivă, ci doar de o minivacanță de două-trei zile.

„Era vorba de restanțele salariale pe o lună pentru unii jucători, dar acestea vor fi plătite mâine (marți – n.r.). De asemenea, a fost vorba de faptul că nu au fost semnate contractele cu jucătorii, dar contractele nu pot ajunge la Federația Română de Fotbal până nu sunt vizate de Consiliul Director al Clubului, iar acest lucru se va întâmpla probabil tot mâine, când această structură se va întruni. Cât despre Alin Artimon, el este cu banii la zi și i-am oferit întotdeauna tot ce ne-a cerut”, a spus Dan Avram.

Artimon: „Nemulțumirile mele sunt multiple”

Contactat telefonic, Alin Artimon a ținut să precizeze: „Nu sunt în minivacanță, eu mi-am petrecut o vacanță adevărată de șapte zile în Egipt. Nemulțumirile mele sunt multiple și nu sunt obișnuit să lucrez cu un mincinos. Când spunem una și facem alta, unul dintre noi se oprește. Am înțeles clar din mesajele care mi s-au transmis în ultima vreme că e timpul să plec. Era mai corect să mi se spună asta direct, nu să trag eu concluzia. Sunt cu salariul la zi, și nici nu am nicio obligație față de club: mi-am atins obiectivul și am format și lotul pentru sezonul viitor. Eram oricum la sfârșit de contract, care a încetat în 30 iunie, dar nu vreau să intru în alte detalii”.

Începând de marți, antrenamentele echipei vor fi conduse de antrenorul cu portarii, Dan Doran, și avizate de Toma Peica. „Deocamdată, nu caut antrenor în locul lui Artimon. Eu cred că trebuie să vorbească cu noi, și în acest sens noi îl așteptăm la discuții”, a mai spus directorul sportiv al clubului, Dan Avram.

Articol scris de Adrian CRÂNGANU

Marius ANGHEL 13 Jul. 2015, 17:37 Seria 2
Pe aceeași temă