Goga pune punctul pe I: Dacă Poli nu ia licența, plec

21 Feb. 2012, 13:11 Seria 2
Goga pune punctul pe I:** Dacă Poli nu ia licența, plec

Vedeta echipei timișorene spune că prima sa opțiune este să rămână la Poli, dar recunoaște că impresarii lui încă îi caută echipă.

Dorin Goga este încă la Poli Timișoara, dar nu este sigur că returul îl va prinde tot în tricoul alb-violet.

„Perioada de transferuri, cel puțin în Liga I, se termină cu 24 de ore înainte de prima etapă. Mai este timp. Am spus că vreau să continui cu Poli și vreau să promovez. Obiectivul meu principal e să rămân la Timișoara, dar dacă ar fi să se concretizeze ceva, rămâne de discutat. Sunt oameni care au dreptul să negocieze în numele meu. Au fost până acum două echipe cu care am negociat, s-au întrerupt negocierile, dar oricând se mai poate discuta”, a declarat cel mai bine plătit fotbalist din Liga a II-a.

Iancu nu l-a lăsat la Dinamo

Goga a negociat în această iarnă cu FC Vaslui și Dinamo. Atacantul chiar a fost aproape de a semna cu „câinii”, însă patronul lui Poli l-a întors din drum. „Au fost discuții cu Dinamo, au mers destul de departe, dar au fost întrerupte de domnul Iancu”, a afirmat jucătorul de 27 de ani.

Marian Iancu a spus, la sfârșitul lunii trecute, că s-ar putea să îi propună o prelungire de contract lui Goga, însă acest lucru nu va fi posibil dacă Poli nu va lua licența pentru Liga I. „Eu zic că fotbalistic nu o să fie nicio problemă cu promovarea. Dacă Poli nu ia licența, atunci nu voi mai fi aici”, a declarat vedeta lui Poli.

Articol scris de Radu Faur

21 Feb. 2012, 13:11 Seria 2
Pe aceeași temă