Mesajul lui Dorin Goga după ce a decis să-și încheie cariera de jucător. Când îi organizează ”U” Cluj meciul de retragere

Marius ANGHEL 15 Jan. 2021, 15:32 Liga 2

Universitatea Cluj a anunțat în mod oficial faptul că vedeta clubului, atacantul Dorin Goga, a decis să își încheie cariera de fotbalist din acest moment, la vârsta de 36 de ani. Cele două părți au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. În schimb, lui Goga i s-a propus un post în conducerea clubului, funcția nefiind precizată sau dacă jucătorul a acceptat.

Dorin Goga se retrage din fotbal ca jucător: ”Visele copilului de 10 ani au devenit realitate sub culorile alb negru”

Dorin Goga a avut și un mesaj pentru suporterii Universității Cluj.

”De la vârsta de 10 ani, când am îmbrăcat prima dată tricoul lui „U”, și până acum s-au adunat 18 ani în care am evoluat la această echipă. 18 ani cu „U” pe piept, o onoare și o bucurie extraordinară. Visele copilului de 10 ani au devenit realitate sub culorile alb negru.

Le mulțumesc suporterilor pentru toată susținerea lor și, când se va putea, îi aștept pe stadion.

Mulțumesc “U” și HAI “U”!!!”, este mesajul pe care Dorin Goga îl transmite tuturor uiștilor.

Dorin Goga in meciul de fotbal dintre Universitatea Cluj si FC Arges, contand pentru Liga 2, disputat pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, duminica, 24 martie 2019. ©FOTO:Flaviu Buboi / Sport Pictures

Universitatea Cluj: ”Dorin Goga este numele care stă pe buzele fiecărui ”U”-ist atunci când facem referire la istoria recentă a Universității”

Clubul Universitatea Cluj spune că îi va organiza un meci de retragere lui Dorin Goga ”pentru a celebra împreună cariera sa și anii petrecuți alături de U” la momentul în care suporterii vor putea reveni în tribunele stadionului.

”FC Universitatea Cluj i-a propus lui Dorin Goga, jucătorul emblematic care a îmbrăcat pentru aproape două decenii tricoul alb-negru, un rol de conducere în cadrul clubului, după ce ambele părți au decis, de comun acord, încetarea contractului.

FC Universitatea Cluj îi mulțumește lui Dorin Goga pentru munca, sacrificiile și fidelitatea față de club, pentru clipele de bucurie pe care le-am trăit împreună și pentru cele 126 de goluri care au ridicat suporterii în picioare.

Dorin Goga este numele care stă pe buzele fiecărui ”U”-ist atunci când facem referire la istoria recentă a Universității. În urmă cu 17 de ani, își făcea loc în echipa de seniori un tânăr și talentat jucător promovat din Academie. A debutat pe 15 martie 2003, într-o victorie cu 3-0 obținută de ”U” în fața celor de la Extensiv Craiova pe vechiul „Ion Moina”. Acela a fost momentul în care a început o pagină frumoasă din istoria de peste 100 de ani a echipei „studenților”. În prima sa perioadă petrecută la ”U”, Dorin Goga a bifat, pe parcursul a șase ani, 120 de meciuri în tricoul alb-negru și a înscris de 33 de ori. A fost alături de ”U” atât în momente de maximă bucurie, în clipele promovării în prima ligă, a marilor victorii din campionat, dar și în sezoanele în care echipa a luptat și a tras din greu pentru a reveni acolo unde îi este locul.

A fost unul dintre actorii principali din teren în renașterea Universității din 2016. Atunci, a revenit pentru a ajuta echipa în noul ei început din Liga a IV-a, contribuind decisiv la cele două promovări consecutive.

Astăzi, Dorin Goga pune punct unui capitol scris pe parcursul a două decenii, cu 236 de jocuri și 126 de reușite în alb-negru, și este pe cale să deschidă un altul, de această dată în conducerea “Șepcilor roșii”.

Odată ce contextul pandemic va permite suporterilor să revină în tribune, clubul nostru, respectând dorința suporterilor și, în special, a fotbalistului va organiza meciul de retragere pe care Dorin Goga îl merită, pentru a celebra împreună cariera sa și anii petrecuți alături de ”U”.

Mulțumim, Dorin!”, a transmis Universitatea Cluj.

În actualul sezon de Liga 2, Dorin Goga a evoluat în 11 meciuri și a înscris 2 goluri, cu Aerostar (1-0) și Pandurii (2-0).

Marius ANGHEL 15 Jan. 2021, 15:32 Liga 2
Pe aceeași temă