Gloria a refuzat să joace luni cu UTA așa că meciul nu va fi televizat

03 May. 2012, 11:56 Seria 2
Gloria a refuzat să joace luni cu UTA** așa că meciul nu va fi televizat

„Oficialii” Gloriei Bistrița nu au fost de acord să întoarcă armele împotriva „Bătrânei Doamne” luni seara, în încheierea rundei a 25-a a ligii secunde, așa că meciul din Transilvania se va disputa conform programării inițiale a FRF.

Echipele de pe locurile 1 și 3 se vor bate pentru puncte sâmbătă, de la ora 11, Digi Sport anunțând deja că nu are cum să televizeze confruntarea conform acestei programări. Probabil, postul tv ce deține atât drepturile de televizare ale bistrițenilor, cât și cele ale arădenilor, are alte priorități în această etapă și nu o „ciocnire” dintre cele mai bune formații din eșalonul secund.

Nicolae Manea și-ar fi dorit ca partida să se vadă pe micile ecrane, dar spune că nu putea accepta o programare a partidei pentru ziua de luni. „Nu le-am dat nicio zi liberă jucătorilor mei și nu am mai jucat un meci oficial de o săptămână, la Turnu Severin. Ar fi trebuit să le fac un program special fotbaliștilor, să reușesc să-i țin în priză până luni și nu-mi convenea acest lucru, mai ales că apoi ne așteaptă o deplasare grea la Râmnicu Vâlcea. Era bine dacă meciul se vedea la televizor, dar vineri sau sâmbătă”, a precizat tehnicianul bistrițenilor.

În acest retur, Digi Sport a transmis o singură partidă a „Bătrânei Doamne”, cea de la Timișoara, în rest refuzându-i cu eleganță pe arădeni. Dar, fotbaliștii celor de la FC Maramureș sau FC Bihor, două echipe de pluton în eșalonul secund seriei de Vest al Ligii a 2-a, sunt vedete la Digi Sport.

Sursa: Sport Arad

03 May. 2012, 11:56 Seria 2
Pe aceeași temă