„Gică Popescu este 100% la Chindia și așa va rămâne!”

13 Mar. 2012, 13:02 Seria 2

Directorul Școlii de Fotbal Gică Popescu a ținut să comenteze ultimele speculații apărute vizavi de noua echipă de fotbal care s-ar putea înființa din vară la Craiova.

„Am auzit și eu aceste lucruri, se vorbește despre jucătorii care ar veni la această echipă, dar ea nici măcar nu există. Fotbalul din Craiova este într-o stare fără precedent, cu o singură echipă în eșaloanele naționale, și aceea în Liga a III-a (n.r Prometeu Craiova). Se încearcă formarea unui grup de jucători tineri. Sigur, Gică Popescu nu va putea spune că nu ajută Craiova, dar să fim bine înțeleși: dacă se va dori acest lucru, vom trimite 1-2 jucători acolo, dintre cei care nu prind echipa la Chindia”, a declarat Zamfir, nașul lui Popescu și șeful Școlii de Fotbal a fostului internațional.

„Chindia în A, Craiova nici în C”

Țîcă Zamfir a vorbit și despre obiectivul formației de seniori a Chindiei în actualul sezon, menționând că echipa se poate bate cu succes pentru unul din locurile promovabile. „Chindia bate la porțile Ligii I. Să fim serioși, cine ar pleca de la o fruntașă din Liga a II-a să joace în eșalonul județean?”.

Chindia susține vineri, la Bistrița, primul meci oficial din 2012, contra Gloriei.

Articol scris de Ionuț MARIN

13 Mar. 2012, 13:02 Seria 2
Pe aceeași temă