Ghiță: „Sper ca rezultatul bun de la Arad să-l legăm cu unul pozitiv cu Vâlcea”

Marius ANGHEL 22 Nov. 2013, 13:13 Seria 2
Ghiță:**

După egalul de la Arad, FC Bihor revine acasă și sâmbătă va disputa următorul joc din campionat, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, în compania echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Partida va conta pentru etapa a XIII-a, a doua a returului, din Seria a II-a a Ligii a II-a și va debuta de la ora 11.

„Întâlnim o echipă din prima parte a clasamentului. Sper ca în urma unui joc bun să obținem o victorie acasă. Sper ca rezultatul bun din deplasarea de la Arad să-l legăm cu un rezultat pozitiv cu Vâlcea și să urcăm în clasament”, a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Gheorghe Ghiț.

Tehnicianul orădean nu se confruntă cu probleme de efectiv înaintea disputei.

De partea cealaltă, echipa vâlceană vine la Oradea de pe o poziție fruntașă, dar și cu anumite probleme financiare. „Am făcut o adresă către Primăria Râmnicu Vâlcea, prin care înștiințăm Consiliul Local despre situația financiară a clubului și solicităm mărirea contribuției financiare, pentru a ne putea îndeplini obiectivul, dar am mai atins un subiect important, anume Centrul de Copii și Juniori. Acționarul majoritar Laurențiu Nițu și-a asumat o parte din datorii, de circa 6 miliarde lei vechi, în mare parte plăți către furnizori și o mică parte către Stat. În timp, aceste datorii s-au mărit, iar în prezent acestea sunt de 12 miliarde lei vechi”, a declarat managerul general al clubului vâlcean, Lucian Munteanu.

De precizat că în vară, în momentul tranzacției dintre CSM și Damila, prin care s-au schimbat acționarii majoritari, noua conducere din Zăvoi și-a asumat de la Cătălin Rufă o datorie de 6,5 miliarde de lei vechi, dar acum suma s-a dublat! Conform presei centrale, vinovată de această situație este conducerea care a administrat clubul înainte de venirea lui Rufă, când Primăria era acționar majoritar și care nu a plătit impozitele la Fisc!

Meciul de sâmbătă îl va readuce la Oradea și pe Claudiu Niculescu, antrenorul care anul trecut a pregătit echipa bihoreană, dar care acum se află la timona vâlcenilor.

În clasament, după 12 etape, FC Bihor ocupă locul X, cu 13 puncte, în timp ce CSM Rm. Vâlcea se situează pe poziția a III-a, cu 21 de puncte.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 22 Nov. 2013, 13:13 Seria 2
Pe aceeași temă