Ghiț vrea să continue ascensiunea cu un rezultat pozitiv la Vâcea

16 May. 2012, 14:20 Seria 2
Ghiț vrea să continue ascensiunea** cu un rezultat pozitiv la Vâcea

FC Bihor a făcut deplasarea în această săptămână la Râmnicu Vâlcea, aici unde are programat miercuri, jocul din runda intermediară a săptămânii din Liga a II-a. Partida CSM Rm. Vâlcea – FC Bihor este înscrisă în etapa a XXVII-a a seriei vestice și va debuta de la ora 18.

După ce a avut liber în runda de sâmbătă, prin abandonul turdenilor de la Arieșul, care s-au retras încă din iarnă din competiție, și au câștigat la „masa verde” cu scorul de 3-0, „roș-albaștrii” orădeni, urcați pe poziția a VIII-a a ierarhiei la zi, își îndreaptă acum atenția asupra confruntări din Zăvoi și speră să obțină un rezultat bun, care să-i mențină pe drumul ascendent din ultimele etape.

„Sper ca în urma unei evoluții bune să obținem un rezultat pozitiv”, a declarat și tehnicianul Gheorghe Ghiț înaintea deplasării de marți. Tehnicianul orădean nu se confruntă cu probleme de efectiv înaintea disputei.

Dacă FC Bihor vine după o victorie la „masa verde”, în schimb, vâlceni vin după un egal pe teren propriu, înregistrat etapa precedentă, ce-i drept cu liderul clasamentului, Gloria Bistrița. Și prin prisma acestui aspect jocul se anunță foarte interesant.

Sursa: FC Bihor

16 May. 2012, 14:20 Seria 2
Pe aceeași temă