Ghiț: „Trebuie să ne autodepășim și să obținem trei puncte”

Marius ANGHEL 01 Nov. 2013, 18:14 Seria 2
Ghiț:**

După înfrângerea de săptămâna trecută din deplasare, de la Satu Mare, formația orădeană de fotbal FC Bihor se reîntoarce pe teren propriu și sâmbătă, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, va primi replica oltenilor de la CS Universitatea Craiova.

Meciul, care contează pentru runda a IX-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a, se anunță foarte dificil, „roș-albaștrii” urmând a întâlni echipa de pe locul secund al clasamentului. „Va fi un meci dificil pentru noi. Trebuie să ne autodepășim și să obținem trei puncte pe teren propriu”, a declarat antrenorul principal al orădenilor, Gheorghe Ghiț.

Tehnicianul bihorean nu se confruntă cu probleme de efectiv înaintea confruntării, care este programată să debuteze de la ora 11.

După opt etape și înaintea confruntării de sâmbătă, FC Bihor se află pe poziția a IX-a a clasamentului, cu 8 puncte, în timp ce CS Univ. Craiova ocupă locul II, cu 15 puncte, la egalitate cu liderul, FC Univ. Craiova.

Pentru orădeni este important, astfel, un rezultat pozitiv în disputa de sâmbătă, pentru a nu-și complica situația din clasament.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 01 Nov. 2013, 18:14 Seria 2
Pe aceeași temă