Ghiț s-a despărțit de FC Bihor! AGA: „Se impune o schimbare pentru a duce clubul în direcția dorită”

Marius ANGHEL 06 Dec. 2013, 15:03 Seria 2
Ghiț s-a despărțit de FC Bihor!** AGA:

Antrenorul Gheorghe Ghiț a părăsit, din nou, banca tehnică a FC Bihor, în urma unei decizii luate de AGA, după evaluarea rezultatelor echipei. Anunțul a fost făcut vineri, de clubul orădean, care arată că „CS Fotbal Club Bihor Oradea a ajuns în aceasta dimineață la un acord cu domnul Gheorghe Ghiț privind încetarea relațiilor contractuale dintre cele două părți”.

Cum se știe, la finalul a 14 etape din campionat, FC Bihor a ocupat doar locul X, fiind în pericol de retrogradare.

„Rezultatele și performanțele echipei de seniori a clubului, înregistrate în prima parte a acestui campionat, au fost analizate joi de către membrii Adunării Generale a Asociaților și s-a considerat că se impune o schimbare pentru a duce clubul în direcția dorită. În acest moment clubului îi revine sarcina de a ieși din zona echipelor retrogradabile și de a rămâne într-o situație cât mai competitiv posibilă în meciurile rămase de disputat din acest sezon”, arată comunicatul.

Mulțumind antrenorului pentru activitatea depusă, reprezentanții clubului au amintit că „domnul Ghiț a contribuit substanțial la ultima promovare reușită pe plan sportiv în 2011 de către echipa de seniori a clubului, pentru care clubul îi este recunoscător”.

De altfel, după cum se știe, Ghiț a fost la dispoziția clubului orădean ori de câte ori a fost nevoie, după ce antrenori care s-au perindat pe la conducerea clubului nu au reușit să atingă dezideratul promovării și au plecat la alte echipe.

„De asemenea, domnul Ghiț va fi bine primit de fiecare dată în cadrul clubului”, mai menționează comunicatul, încheind că „în zilele următoare clubul va anunța noul antrenor”.

Bursa zvonurilor îl dau ca viitor ocupant al acestei funcții pe Alexandru Pelici, antrenor care a început ediția de campionat la Metalul Reșița, apoi a trecut, pentru 5 săptămâni la FC Brașov, și de unde și-a dat demisia în urma unui eșec, în fața lui Dinamo.

După antrenor, este posibil ca și anumiți jucători să-și piardă postul la echipa orădeană, în urma rezultatelor din prima parte a campionatului.

Sursa: eBihoreanul
 

Marius ANGHEL 06 Dec. 2013, 15:03 Seria 2
Pe aceeași temă