Ghiț îi vede ambițioși pe argeșeni: „Acest lucru se întâmplă odată cu schimbarea antrenorului”

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 12:52 Seria 2
Ghiț îi vede ambițioși pe argeșeni:**

După partida de la Râmnicu Vâlcea, echipa orădeană de fotbal FC Bihor se reîntoarce acasă și sâmbătă, de la ora 11, va primi, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, replica argeșenilor de la CS Mioveni.

Partida contează pentru etapa a III-a din seria vestică a Ligii a II-a și va opune două formații care anii trecuți să băteau pentru promovare. De data aceasta, FC Bihor nu are ca obiectiv promovarea, iar CS Mioveni vine după două înfrângeri, ceea ce o plasează pe ultimul loc după primele etape, fără niciun punct, fapt care a determinat conducerea clubului argeșean să schimbe antrenorul, astfel că din această săptămână pe banca tehnică a celor din Mioveni se află Ion Moldovan, un antrenor care a mai ocupat acest post în 2007 și care acum va redebuta pe banca argeșenilor în disputa de la Oradea.

„Sâmbătă întâlnim o echipă care va veni cu ambiție la Oradea. Acest lucru se întâmplă odată cu schimbarea antrenorului. Noi trebuie să facem un joc bun și să obținem cele trei puncte”, a declarat însă antrenorul echipei FC Bihor, Gheorghe Ghiț.

Înaintea disputei de sâmbătă, tehnicianul orădean se confruntă cu două probleme de efectiv, mijlocașul Sebastian Sfârlea nu va putea juca, fiind suspendat, iar fundașul dreapta Dorin Mihuț este incert.

De partea cealaltă, noul t „ehnician al argeșenilor a declarat: „Îmi face o plăcere deosebită să revin pe meleagurile argeșene. Mă leagă amintiri destul de frumoase atât de fosta FC Argeș, dar și de CS Mioveni. Am venit cu dorința de a reedita dacă se poate promovarea în prima ligă. Cu o parte din jucători am mai colaborat atunci când am reușit promovarea și cred că ei sunt principalul sprijin al meu pentru a-i convinge și pe ceilalți de modalitatea și standardul la care vrem să ne ridicăm. Sper ca în meciul următor jucătorii să își dorească mult mai mult față de ce a fost acum și să începem cu o victorie. Foarte multe date despre adversar nu am. Știu că pe apărare au un portar foarte bun, zona fundașilor este incertă, iar în față pe benzile laterale nu stau foarte bine. Acestea sunt observații ale partidei de la Rm. Vâlcea.”

În clasament, după două etape, FC Bihor ocupă locul VI, cu 3 puncte, iar CS Mioveni se situează pe poziția a XII-a fără niciun punct.

Prețul unui bilet de intrare la meciul de sâmbătă este tot de 10 lei, cu pensionarii, femeile, copiii și liceenii având accesul gratuit.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 12:52 Seria 2
Pe aceeași temă