Gherman: „Sunt noul antrenor al Reșiței. Pe mulți dintre jucători îi cunosc”

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 16:26 Seria 2
Gherman:**

Cătălin Rufă, patronul și președintele clubului din Valea Domanului, a găsit repede soluție pentru banca tehnică după plecarea lui Alex Pelici și refuzul lui Alin Artimon.

Cu un singur punct după două etape, Metalul Reșița va fi pregătită de astăzi de Stelian Gherman, în calitate de antrenor principal. Deocamdată nu se știe dacă acesta își va aduce și un secund sau vor rămâne cei care l-au ajutat pe Alex Pelici. ,,Din punctul meu de vedere și al președintelui, sunt noul antrenor al Reșiței. Am discutat cu dumnealui, mâine voi ajunge la Reșița. În mare, lucrurile sunt puse la punct, mi-am dat acordul verbal, ne vedem mâine la Reșița și intru direct în muncă”, a declarat tehnicianul de 47 de ani, care a mai pregătit Alba Iulia, Fortuna Brazi sau FC Caransebeș.

Alegerea făcute de Rufă nu a fost deloc întâmplătoare. ,,Pe mulți dintre jucători îi cunosc, cu unii dintre ei am lucrat, pe ceilalți îi cunosc deoarece am urmărit Liga a II-a. Important este să continuăm ceea ce a făcut Alex Pelici, pentru că eu îl știu foarte bine, știu că a muncit foarte bine și vreau să continui ce a început el. Am înțeles că se creează condiții la Reșița și e foarte bine”, a enumerat Stelian Gherman câteva din motivele pentru care a fost dorit la Reșița.

Legat de potențialul echipei, Gherman spune că Metalul are un lot valoros, cu care poate face treabă. ,,Am văzut puțin din meciul de la Târgu Mureș, echipa a jucat bine. După aceea, acasă, la 2-0 în minutul 87, nu mai e de vină antrenorul, trebuie să ai și un pic de șansă. Consider că seria a doua e mult mai puternică decât în anii trecuți. Sunt cel puțin șapte echipe bune, cu tradiție”, a adăugat noul antrenor din Valea Domanului.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 16:26 Seria 2
Pe aceeași temă