Gherman: „Să luăm punct(e)!”

Marius ANGHEL 27 Sep. 2012, 16:12 Seria 2
Gherman:**

Cu o zestre de 6 puncte dupa primele patru etape, Unirea Alba Iulia primește sâmbătă vizita fostei prim-divizionare CS Mioveni (locul 10, 3 p). Alba s-a dovedit a fi o nucă tare pe teren propriu în startul acestui sezon și speră să obțină un nou succes, de această dată în compania argeșenilor, care nu au câștigat niciodată în „Cetate”.

„Ne propunem să nu pierdem acest joc, mai ales că venim după o infrângere la Timișoara! Vrem punct(e) cu Mioveni, o echipă experimentată care anul trecut evolua în prima ligă”, a spus antrenorul unirist Stelian Gherman. „Normal ar trebui să fie un avantaj pentru noi faptul că Mioveniul a avut meci greu in Cupă și au deplasat întreg lotul la Severin. Dacă jucătorii cred că ei vin obosiți și că doar intrând pe teren vor câștiga, se înșeală!”, își avertizează Gherman elevii. Antrenorul „alb-negrilor” nu va putea miza pe Negruț, Stan și Ianc, accidentați.

3 victorii din trei a obținut Alba împotriva Mioveniului pe „Cetate”: 2-1 (aprilie 2007), respectiv 1-0 in două rânduri (mai 2009 și octombrie 2010)

Pascal, rămâne pe bancă!

Revenit la echipă după ce a acceptat să stingă litigiul cu FC Unirea, portarul Adrian Pascal va fi ținut pe banca de rezerve. „Nu ar fi corect față de celălalt coechipier (n.r. Tiut) ca Pascal să intre din minutul 1. Adi a intrat in a doua săptămână de pregătire, iar după părerea mea Tiut și-a făcut datorie, deși i se poate imputa primul gol încasat la Timișoara. E bine că există concurență, care apără mai bine rămâne în poartă”, a declarat Gherman.

Fostul „căpitan” Pascal a semnat recent un contract pe un sezon cu FC Unirea, valabil până în vara lui 2013.

Articol scris de Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 27 Sep. 2012, 16:12 Seria 2
Pe aceeași temă