Gherman: „Ne-am înțeles, vineri semnăm!”

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 13:25 Seria 2
Gherman:** „Ne-am înțeles, vineri semnăm!

Chemat de patronul Cătălin Rufă să preia banca tehnică a Metalului după plecarea lui Alex Pelici, Stelian Gherman a condus ieri primul antrenament al rosso-nerilor.

Tehnicianul s-a apucat de treabă imediat ce a ajuns în Valea Domanului. Mai întâi a pus la punct toate detaliile contractului cu Cătălin Rufă, care este și președintele clubului, după care a avut o scurtă discuție cu jucătorii.

Primul antrenament condus de Stelian Gherman a avut loc pe stadionul Arsenal. „Ne-am înțeles, am stabilit verbal toate detaliile, rămâne ca vineri să semnăm”, a spus Gherman.

Noul antrenor al Reșiței are mare încredere în lotul de jucători, dar spune că băieții sunt foarte afectați de rezultatele din startul campionatului. „Sper să le ridicăm moralul. Știu ce s-a lucrat pentru că am o relație foarte bună cu Alex Pelici. Sper ca și băieții să înțeleagă că asta este viața noastră a antrenorilor. Și ei sunt nemulțumiți că au condus cu 2-0, că au fost agalați la ultima fază de joc, dar trebuie să treacă peste asta”, a mai declarat Gherman.

Sursa: Express de Banat

 

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 13:25 Seria 2
Pe aceeași temă