Gheorghița Onu: „Prea multe cadouri am făcut!”

05 Dec. 2008, 15:47 Seria 2
Gheorghița Onu: „Prea multe cadouri am făcut!

Președintele clubului arădean ACU , Gheorghița Onu se bazează pe dorința jucătorilor pe care îi are în lotul echipei, de a se salva de la retrogradare și este de părere că returul campionatului va oferi multe surprize tuturor formațiilor din seria a doua a Ligii secunde, întrucât nu există diferențe mari între acestea.

 

„Niciuna dintre grupările cu care am jucat nu ne-a fost superioară, nici Alba Iulia , care se clasează pe primul loc nu ne-a oferit o lecție de fotbal. Cu siguranță se vor întări acum în vacanță, altfel n –au nicio șansă să-și păstreze avantajul.

Sunt supărată că am oferit cadouri multe partide jucate, prin greșelile noastre, dar sper ca în retur să nu mai facem la fel. Am jucat prost cu echipe slab cotate, iar cand aveam meciuri mai importante, reușeam să obținem rezultate favorabile.

Din cauza asta am decăzut atât de mult în clasament. Oricum mai e mult până la final și nu se știe ce va fi. Acum suntem pe antepenultima poziție, dar în retur putem urca cel puțin șapte locuri , pentru că nu sunt diferențe mari de puncte între formații”, spune Gheorghița Onu.

 

Memorabile rămân momentele când Gheorghița Onu a intrat pe teren în partida disputată în deplasare la Târgoviște. Aceasta s-a arătat nemulțumită de arbitrajele de care a avut parte formația sa și i-a acuzat pe centralul de la acest meci și pe cel care a fluierat la meciul cu Internațional Curtea de Argeș și Arieșul Turda de faptul că i-au dezavantajat pe arădeni.

ACUArad se va reuni pe 18 ianuarie urmând să efectueze un turneu de pregătire în Ungaria, începând cu data de 6 februarie.

 

Articol scris de Corina Mlădinoiu

05 Dec. 2008, 15:47 Seria 2
Pe aceeași temă