Deranjați de arbitraje, fariștii vor să protesteze la meciul de Cupă: „Să vedem dacă și pe ăștia mici de tot o să-i păcălească”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Sep. 2012, 13:00 Actualizat: 23 Sep. 2012, 13:42 Cupa
Deranjați de arbitraje, fariștii vor să protesteze la meciul de Cupă:  „Să vedem dacă și pe ăștia mici de tot o să-i păcălească”

Deranjat de „arbitrajele scandaloase” pe care Farul Constanța le-a avut cu CS Otopeni, din etapa a doua, și cu FC Botoșani, de vineri, ambele pierdute de constănțeni cu 1-0, finanțatorul echipei de la malul Mării Negre vrea să ia o măsură fără precedent în fotbalul românesc: este hotărăt să joace următorul meci, cel cu FC Brașov, din Cupa României, cu copii în vârstă de doar 7 ani!

„Nu se poate așa ceva! Am avut trei penalty-uri! Unul dintre ele a fost mai mult decât evident, jucătorul nostru a fost placat ca la rugby în careul advers, dar nu s-a acordat nimic! Luni vom avea o ședință la club și vom decide cu cine vom juca meciul următor, dar acum ne gândim să începem cu copiii de la cea mai mică grupă, cea de 7 ani. Să vedem dacă și pe ăștia mici de tot o să-i păcălească arbitrii!”, a spus Giani Nedelcu pentru Ziua News.

Foto: Eduard BLAGA

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Sep. 2012, 13:00 Actualizat: 23 Sep. 2012, 13:42 Cupa
Pe aceeași temă