Geolgău: „Vrem să demonstrăm întregii țări că această echipă este a craiovenilor, a oltenilor”

Marius ANGHEL 13 Jan. 2014, 17:27 Seria 2
Geolgău:**

Directorul general al Universității, Gheorghiță Geolgău, își dorește ca suporterii să înțeleagă că această echipă a fost făcută pentru ei, pentru craioveni.

„Atunci când s-a pornit la acest proiect, chiar dacă lucram în altă parte, eram la curent cu ceea ce se întâmplă aici, și simțeam multe lucruri care s-au petrecut pe parcurs. În primul rând ne dorim promovarea, în al doilea rând vrem să demonstrăm întregii țări că această echipă este a craiovenilor, a oltenilor. Vrem să fie echipa orașului, a suporterilor. Suporterii să creadă în acest proiect!”, a spus oficialul la reunirea lotului.

Are așteptări mari de la noii „studenți”

Conducătorul Științei apreciază că sosirea careului de ași de la Sportul Studențesc a fortificat echipa pentru prima ligă: „Am reușit să luăm jucătorii importanți de la Sportul Studențesc. Cei care au venit la început, Curelea și Ferfelea au avut un randament bun. Poziția întâi pe care o ocupăm în acest moment se datorează și lor, reușitelor personale pe care le-au avut. Iar cu ceilalți care au venit acum – Varga și Patriche – putem spune că jucătorii reprezentativi ai Sportului de acum 3-4 ani se află la noi în curte și sperăm să-i vedem și în formație, să-i vedem că vor evolua așa cum ne așteptăm noi”.

Mai fac transferuri

Geolgău s-a declarat mulțumit de campania de  transferuri: „Noi avem patru-cinci jucători care se pot regăsi ca valoare în lotul oricărei echipe din primul eșalon. Țelul nostru este să ajungem în Divizia A. Suntem mulțumiți de ceea ce am făcut până acum și vor mai veni jucători, nu s-a încheiat campania de transferări”.

Cât privește o eventuală sosire a lui Ilie Balaci în cadrul clubului, Geolgău a spus: „Este dorința tuturor să vină Ilie Balaci în club, sunt convins că va fi în staff-ul nostru cât mai curând. Noi ne dorim”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 13 Jan. 2014, 17:27 Seria 2
Pe aceeași temă