Gazul poate egala liderul

14 Sep. 2011, 11:52 Seria 2
Gazul** poate egala liderul

Fără gol primit în campionat, Gaz Metan Severin speră să rămână neînvinsă și după restanța cu FC Bihor, programată în această seară, cu începere de la ora 20.00.

Dacă severinenii au acumulat șapte puncte, orădenii au avut un început dezamăgitor de campionat. FC Bihor a pierdut cu Poli Timișoara (0-2) și UTA Arad (1-3) și a câștigat la limită partida cu Arieșul Turda (2-1).

Antrenorul Cosmin Bodea nu ia în calcul clasamentul și se teme de FC Bihor, echipă care în urmă cu trei luni obținuse promovarea pe teren, dar n-a primit și licență de Liga I, din partea FRF. „Ne așteaptă un joc greu. Întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători tineri, de mare valoare, care sezonul trecut s-au clasat pe locul secund și care, în mod normal, trebuiau să joace acum în Liga I. Noi sper să profităm de culoarul bun pe care-l avem și să câștigăm meciul. Ne va fi însă dificil, pentru că FC Bihor va dori să recupereze la Severin punctele pierdute etapa trecută acasă cu UTA, dar noi trebuie să facem tot posibilul ca să nu pierdem. Sper să vină cât mai mulți spectatori la stadion, fiindcă avem nevoie și de sprijinul publicului ca să obținem victoria”, a spus antrenorul echipei severinene.

Bodea, fost fundaș la FC Bihor

Cosmin Bodea va juca în această seară împotriva echipei din județul natal, dar se gândește doar la cele trei puncte. Născut în 1973 în localitatea Beiuș, Bodea a evoluat ca fundaș la FC Bihor în perioada 1993-1995, după care și-a continuat cariera în prima ligă, la FC Brașov (1995-1996 și 1999-2007) și Dinamo București (2006-2009). „Am jucat doi ani și jumătate la Oradea, în Divizia B, dar acum vreau să câștig. Eu cunosc și actuala echipă a Bihorului, dar voi și viziona jocul adversarilor, împreună cu jucătorii mei”, a dezvăluit Bodea.

În cazul unui succes, Gaz Metan va depăși Gloria Bistrița în clasament și va reveni pe podium, la egalitate de puncte cu FC Timișoara și FC Argeș.

Fotbalistul care „amânase” meciul nu va juca

Partida Gaz Metan Severin – FC Bihor trebuia să se dispute în etapa a III-a, dar oficialii orădeni au solicitat reprogramarea jocului, deoarece atacantul Adrian Mărkuș și mijlocașul Ciprian Selagea fuseseră convocați la echipa națională de tineret a României și nu puteau să joace pe 3 septembrie pentru echipa de club. Mărkuș tot nu va putea juca la malul Dunării, deoarece s-a accidentat sâmbăta trecută, în partida cu UTA.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

14 Sep. 2011, 11:52 Seria 2
Pe aceeași temă