Gazul nu îi sperie. CS Mioveni țintește victoria cu Mediașul pentru a încheia anul pe loc de play-off: „Va fi un joc de care pe care”

Marius ANGHEL 04 Dec. 2015, 15:51 Seria 2

CS Mioveni se află în fața ultimului joc de campionat din 2015, cel cu Gaz Metan Mediaș, partidă ce contează pentru etapa a 18-a a Ligii a II-a la fotbal. În meciul programat, sâmbătă dimineață, la Mioveni, argeșenii speră să obțină toate cele trei puncte puse în joc pentru a urca, cel puțin pe perioada iernii, în primele șase locuri din clasament.

Antrenorul Marius Stoica așteaptă un joc bun din partea elevilor săi și speră ca aceștia să aibă aceeași concentrare și atitudine ca la ultimele jocuri de pe propriul teren.

– Marius, care este atmosfera în lotul echipei după ultimele rezultate?
– Atmosfera este una bună, nu poate să fie una rea. Am avut rezultate bune în ultima perioadă, cu excepția meciului de la Târgoviște.

– Urmează partida cu Gaz Metan Mediaș, o fostă echipă de Liga 1…
– Un meci mai mult decât important pentru noi… Aș putea spune de maximă importanță, poate cel mai important joc din campionat! Suntem în clasament într-o poziție destul de bună și numai de meciul acesta depinde să dacă vom fi sau nu în primele șase, la finalul anului. Dacă vom avea aceeași atitudine, aceeași concentrare pe joc și dacă fotbaliștii vor fi într-o dispoziție bună, atunci totul va ieși bine.

– Ai patru victorii cu CS Mioveni, pe propriul teren…
– Așa este… Am arătat că în jocurile de acasă putem câștiga, sperăm să o facem și acum.

– Ce știi despre adversari?
– Jucăm cu una dintre cele mai bune echipe ale seriei. Vor să revină în Liga 1, acolo de unde au retrogradat anul trecut. Și-au păstrat nucleul de jucători din Liga 1, și asta spune multe despre acest adversar. Plus că au și valori individuale în echipă.

– Va fi o partidă disputată?
– Va fi un joc de care pe care. Noi nu putem face pași greșiți și ne dorim foarte mult această victorie. Și spun asta, având în vedere și parcursul bun de acasă din ultimul timp. Am reușit să învingem pe FCM Baia Mare, Metalul Reșița, FC Bihor Oradea și UTA, iar două dintre adversare erau liderele clasamentului la momentul respectiv. Repet, este cel mai important joc al nostru, contra unei echipe foarte valoroase, și acum nu mai depinde de nimeni să fim în primele șase, depinde doar de noi. Ne dorim din tot sufletul să câștigăm.

– Urmează o binemeritată vacanță…
– Tocmai de-aia vrem să terminăm cu bine anul cu un rezultat bun, ca să avem o vacanță liniștită din toate punctele de vedere.

– Este și ultima reprezentație pe 2015 în fața propriilor spectatori…
– Așa este și dorim din tot sufletul să-i mulțumim. Chiar facem un apel către suporteri ca să vină la stadion să ne susțină, așa cum au făcut-o la ultimele partide de acasă. Ei ne pot purta spre victorie și avem nevoie de suportul lor. Vrem să mulțumim publicului din Mioveni ca­re ne susține, cu o victorie. În plus, ul­­tima impresie contea­­ză foarte mult, adică a­ceastă ultimă repezentație acasă.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 04 Dec. 2015, 15:51 Seria 2
Pe aceeași temă