Gaz Metan vrea un antrenor titrat pentru promovarea în Liga 1. Negocierile cu Țălnar și Mărginean au căzut. Care e varianta de rezervă

Gaz Metan vrea un antrenor titrat pentru promovarea în Liga 1.** Negocierile cu Țălnar și Mărginean au căzut. Care e varianta de rezervă

Gaz Metan are la dispoziție cinci zile pentru a se reorganiza la nivelul conducerii executive și tehnice. Așa cum era de așteptat încă de duminică, antrenorul Leo Grozavu și-a reziliat contractul cu formația medieșeană. Clubul a anunțat, printr-un comunicat oficial, rezilierea contractelor lui Leo Grozavu și a secundului Ovidiu Chiribici. „În momentul de față, conducerea clubului Gaz metan se află în negocieri cu mai mulți antrenori, iar unul dintre ei va prelua echipa”, se arată în comunicatul emis de club.

Se pare că sponsorii medieșenilor au două variante, atât pentru funcția de președinte, cât și pentru cea de antrenor principal. În ultimele ore s-au purtat negocieri cu Ioan Mărginean, fostul președinte al Universității Cluj și cu Țălnar. Tehnicianul de 58 de ani a mai fost dorit la Gaz Metan și înainte de aducerea lui Leo Grozavu. Acesta a antrenat ultima dată Concordia Chiajna, de care s-a despărțit în noiembrie.

Între timp, negocierile cu Cornel Țălnar au căzut. „Este adevărat că am negociat cu cei de la Mediaș, însă am refuzat oferta lor. Nu aspectul financiar a contat, ci faptul că nu cunoșteam echipa”, a spus Țălnar pentru Monitorul Expres. Prin refuzul lui Țălnar a picat și varianta numirii lui Ioan „Limoniu” Mărginean în funcția de director general.

Medieșenii mai au însă o variantă. Chiar cel înlocuit de Leo Grozavu la FC Botoșani, Cristi Pustai, s-ar putea întoarce pe banca celor de la Gaz Metan. Tot de o revenire ar fi vorba și în cazul lui Eugen Pârvulescu, care are și el șanse să ocupe funcția de președinte. Și Gigi Mulțescu este o variantă pentru banca liderului din Seria a II-a a Ligii 2.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

Pe aceeași temă