Gane: „Sunt bucuros”

22 Aug. 2009, 17:50 Seria 2
Gane:**

 

Gaz Metan CFR Craiova a învins azi în deplasare pe Arieșul Turda, scor 3-2, în etapa a II-a a Ligii II-a. Jerry Gane, antrenorul echipei craiovene, s-a declarat mulțumit de victorie.


Mă bucură faptul că am obținut prima victorie cu mine pe banca tehnică. Ceea ce nu am reușit în prima etapă pe teren propriu, am obținut la Turda, așa după cum am anticipat, chiar dacă am întâlnit o echipă care cedează greu puncte pe terenul propriu. Am început bine jocul, am reușit încă din primele 10 minute să înscriem două goluri, apoi am decăzut inexplicabil, fond pe care gazdele au reușit să restabilească egalitate, mai mult au ratat un penalty, cu care se puteau distanța. Nu comentaz arbitrajul, chiar dacă au fost câteva faze controversate, în special la penalty-ul acordat gazdelor
, a spus Gane.

În schimb, rezultatul nu îl satisface și pe Alexandru Pelici. Antrenorul echipei FC Arieșul a dat vina pentru eșec pe ratări și greșelile de arbitraj.


Noi am început jocul de la 0 – 2, scor stabilit înainte de minutul 10. În acest joc, am ratat cele mai multe ocazii de gol de când sunt pe banca tehnică la această echipă. Pe lângă penalty-ul acordat și ratat de Hardău, am mai fost două lovituri de pedeapsă clare, faultul lui Preda din spate asupra lui Pintea, din postură de ultim apărător și neacordat plus eliminarea care se cuvenea, apoi acea fază când un apărător a blocat mingea cu ambele mâini în suprafața de pedeapsă, ambele petrecându-se la scorul de 2 – 2. Din dorința de a trece în avantaj, am atacat cu toate liniile, dar oaspeții au profitat pe contră și au înscris golul de trei puncte, a declarat Pelici.

 

Articol scris de Ioan Arion

 

22 Aug. 2009, 17:50 Seria 2
Tags:
Pe aceeași temă