Alex Pelici: „A fost o victorie în amintirea mamei”

Adrian MUJEA, Mihai Andries 05 Apr. 2015, 17:00 Campionat
Alex Pelici:**

Antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Alex Pelici, a dedicat victoria cu FC Bihor, scor 2-1, memoriei mamei sale, Mariana Draghicescu, de la al cărui deces s-au împlinit 18 ani în preziua jocului. Mariana Drăghicescu a fost o cunoscută interpretă de muzică populară, fiind  supranumită „Privighetoarea Banatului”

Tehnicianul vâlcenilor a interpretat și o melodie, „Maică bună, maica mea”, în care  plânge dispariția prematură a Marianei Drăghicescu. Altfel, Alex Pelici își dorește să continue și în sezonul viitor la Vâlcea, dar o decizie va fi luată abia în vară, în funcție de obiectiv. 

„Nu e normal să începem jocurile primind gol, așa a fost și la Caransebeș, e bine că avem puterea să revenim. Ne rămâne doar să putem să jucăm fără presiunea rezultatelor matematice, ca apoi să putem da drumul la jucătorii tineri pe care îi avem, să vedem dacă ne putem baza pe ei în viitor. În vară, totul va pleca de la obiectivul pe care îl vom avea, asta e lucrul de la care se va porni discuția din vară. Cu toții suntem vinovați că nu am prins play-off-ul, îmi asum partea mea de vină, ne trebuia mai multă determinare și concentrare. Mi-aș dori să continui la Vâlcea, dar nu depinde numai de mine, însă e o plăcere să lucrez cu conducătorii de aici, Munteanu și Medrea. Orice antrenor își dorește să aibă așa conducere, să fie lăsat să își facă munca” a declarat Alex Pelici.

Aflat în insolvență, viitorul clubului din Zăvoi depinde în mare măsură de procesul cu Fiscul, conducerea CSM-ului cerând în instanță, anularea datoriei de 800 mii euro, provenită de la taxe neplătite în anul 2009. Dacă procesul va fi pierdut și suma imputată rămâne aceasta, cel mai probabil, echipa se va desființa.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Adrian MUJEA, Mihai Andries 05 Apr. 2015, 17:00 Campionat
Pe aceeași temă