Pelici: „Pentru mine e un joc normal de campionat” | Oprița: „Eu vreau locul unu! Încă mai sper”

Mihai Andries 28 Nov. 2014, 20:00 Campionat
Pelici:

Sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, echipa vâlceană joacă un meci important pe propriul teren, în penultima etapă care va mai avea loc în acest an. Elevii lui Alex Pelici vor primi vizita reșițenilor de la Metalul și au mare nevoie de toate cele trei puncte pentru consolidarea unui loc în zona de play-off și pentru o vacanță de iarnă mai liniștită. CSM Rm. Vâlcea vine după un rezultat pozitiv, 0-0 pe terenul liderei la zi a clasamentului, ACS Poli, în timp ce bănățenii au obținut în runda precedentă tot un egal, dar pe propriul teren cu CS Mioveni.

Între CSM și Metalul Reșița au mai avut loc cinci meciuri. Bilanțul este unul egal, de două ori au învins vâlcenii, tot de două ori bănățenii, o partidă terminându-se la egalitate. De fiecare dată, echipa care se impunea practic o scotea pe cealaltă din cursa pentru promovare. Așa se poate întâmpla și azi, când reșițenii sunt pe locul III al clasamentului, la patru puncte distanță de lidera ACS Poli Timișoara de care se îndepărtează decisiv dacă pierd în Zăvoi. În turul acestui campionat, elevii lui Daniel Oprița au câștigat pe propriul teren cu 2-0 după 90 de minute în care echipa noastră a ratat o sumedenie de ocazii și a primit cele două goluri în interval de trei minute.

În ciuda faptului că pentru ambele combatante cele trei puncte sunt extrem de importante, cei doi tehnicieni au făcut declarații prudente înainte de acesată întâlnire. Daniel Oprița a spus pentru presa locală din Banat că încă mai speră la primul loc și implicit la promovarea în Liga I și că e nevoie de victorie la Râmnicu Vâlcea.

„Eu vreau locul unu! Încă mai sper! Noi am pierdut puncte pe care le-am avut în mână, și cu CS Mioveni, și cu Câmpina, și alte două, la Oradea”, a declarat fostul fotbalist al Stelei și al lui Dinamo.

De partea cealaltă, Alexandru Pelici admite că este un meci foarte dificil care trebuie câștigat, însă. „Este un nou meci foarte dificil, sperăm să trecem cu bine și peste el. Mai avem în acest al două jocuri, sperăm să obținem maximum din ele și să avem o iarnă mai liniștită, cu o consolidare a poziției de play-off. Nu știu cum este pentru ceilalți, pentru mine este un joc normal de campionat. E drept că sunt puțin diferite ambele partide care urmează, asta pentru că eu am antrenat și la Reșița și la Oradea dar asta nu schimbă cu nimic datele problemei. Și când am fost la FC Bihor, și când am fost la Metalul am dat totul pentru ca echipa mea să câștige, și acum fac totul pentru CSM Rm. Vâlcea. Voi întâlni ca adversari fotbaliști pe care i-am antrenat, care îmi sunt dragi și pe care-i respect dar acum vreau ca formația mea să câștige”, a declarat tehnicianul timișorean.

„Viperele albastre” speră să aibă parte și de o susținere importantă din tribune și vâlcenii să vină în număr mare la meci, mai ales că este ultima partidă de pe propriul teren pentru CSM Râmnicu Vâlcea. Vă reamintim că municipalii termină anul 2014 în deplasare, pe terenul formației FC Bihor Oradea, una dintre codașele clasamentului. Altfel, în cazul unui succes CSM urcă un loc în clasament, având în vedere că Unirea Târlungeni va sta

Sursa: CSM Râmnicu Vâlcea

Mihai Andries 28 Nov. 2014, 20:00 Campionat
Pe aceeași temă