Câju, pe picior de plecare din Zăvoi: „Discutăm cu el doar despre rezilierea contractului”

Câju, pe picior de plecare din Zăvoi:**

Atacantul Enache Câju și conducătorii de la CSM Râmnicu Vâlcea negociază de câteva zile rezilierea contractului, însă cele două părți nu au ajuns deocamdată la un acord.

Dorit în continuare de antrenorul Pelici la Vâlcea, Enache Câju nu va mai evolua pentru CSM și în retur. Atacantul a refuzat varianta impusă tuturor jucătorilor de către conducerea clubului, de diminuare a salariului cu 25%. La negocieri, ambele părți vor să își impună termenii, astfel că discuțiile se prelungesc.

„Câju nu a fost de acord cu condițiile noastre, nu sunt șanse ca el să mai continue alături de noi, deși este un jucător pe care noi îl apreciem mult. Discutăm cu el doar despre rezilierea contractului, până luni, vom anunța oficial ce s-a stabilit în privința lui” a declarat managerul general din Zăvoi, Lucian Munteanu.

CSM s-a mai despărțit în această iarnă de Fejer, Calcan, Coman, Cucui, Briceag, Stancu și Neagu. La revenirea din vacanță, Nkongue va avea și el parte de negocieri pentru reziliere a acordului, discuții care se anunță aprinse.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Pe aceeași temă