Gane a semnat contractul cu CSM. Noul antrenor al Vâlcii promite spectacol: „Îmi place să fac o echipă care să joace un fotbal frumos”

Marius ANGHEL 30 Jun. 2016, 15:45 Seria 2

Anunțată încă de duminică de Liga2.ro, numirea lui Ionel Tersinio Gane ca antrenor la CSM Râmnicu Vâlcea s-a înfăptuit la mijlocul acestei săptămâni. Fostul tehnician al Petrolului a semnat cu echipa olteană un contract valabil pentru un sezon, cu posibilitate de prelungire, acesta fiind convins că proiectul de la CSM este unul cât se poate de frumos.

„Începe un proiect frumos la CSM și mă bucur că fac parte din el. Am decis să accept această provocare pentru că aici mă simt ca acasă. Am avut discuții cu managerul Lucian Munteanu și am decis împreună să facem o echipă bună, frumoasă pentru acest oraș. De lot este devreme de vorbit, vom vedea ce facem zilele viitoare. Condițiile sunt bune, condiții în care se poate lucra. Sunt condiții bune pentru o echipă de Liga a II-a, dornică de performanță”, a spus Gane, citat de site-ul oficial al CSM-ului.

Noul antrenor al Vâlcii promite spectacol în noul sezon, deoarece este adeptul jocului ofensiv. „Mie îmi place și ca antrenor atacul. Îmi place să fac o echipă care să joace un fotbal frumos. Cred că acest lucru s-a văzut și la formațiile pe care le-am antrenat. Îmi place ca echipele pe care le condus să dea goluri. Îmi place stilul ofensiv, am fost atacant. Ideea mea este să dăm cât mai multe goluri”, a mai declarat Ionel Gane, care a avut și un mesaj pentru iubitorii fotbalului din Vâlcea: „Îi rog să vină alături de noi. Vreau să-i aducem la stadion în număr mare. Știu că le place fotbalul, că apreciază fotbalul frumos. O să fie un campionat mai dificil decât în sezonul trecut, cu o singură serie”.

Din staff-ul tehnic condus de Ionel Ganea vor mai face parte George Biță, Adrian Dulcea și Robert Tufiși.

În cariera sa, Ionel Tersinio Gane a mai antrenat echipele FC Universitatea Craiova, Gaz Metan CFR Craiova, CS Turnu Severin, CS U Craiova și Petrolul Ploiești.

Foto: csmrmvl.ro

Marius ANGHEL 30 Jun. 2016, 15:45 Seria 2
Pe aceeași temă