Galeria Peluza Nord n-o va mai susține pe FC Bihor la jocurile de pe teren propriu

21 Mar. 2012, 13:18 Seria 2
Galeria Peluza Nord** n-o va mai susține pe FC Bihor la jocurile de pe teren propriu

În urma incidentelor de sâmbătă, de la meciul cu Poli Timișoara, când a fost evacuată de la peluză, galeria clubului FC Bihor, intitulată chiar Peluza Nord, a luat decizia să nu mai susțină echipa orădeană la meciurile de pe teren propriu, până când sectorul galeriei oaspete va fi mutat la peluza sud.

„Principalul vinovat este observatorul de joc, pentru faptul că ne-a evacuat de acolo, dar acuzăm și conducerea FC Bihor pentru indolența cu care ne-a tratat. Încă din toamnă am discutat cu cei din conducerea clubului să găsească o soluție pentru a muta galeria oaspete la peluza opusă. Domnul președinte a fost de acord și a spus că până se vor rezolva grupurile sanitare și instalațiile de apă pentru acea zonă a tribunei va trebui să menținem galeria oaspete tot acolo. Am discutat și cu cei de la Administrația Imobiliară Oradea despre această mutare a galeriei oaspete, nici ei nu au avut nimic împotrivă. Doar că de atunci nu s-a întâmplat nimic”, a declarat luni, într-o conferință de presă, Daniel Bokor, unul dintre liderii galeriei orădene.

Bokor a mai spus că, în opinia sa, în cele 6 luni, de când a început ediția de campionat 2011-2012, se puteau face lucrări „ca să prevenim astfel de incidente”. „Vom susține echipa la jocurile din deplasare, dar acasă nu ne vom mai prezenta, până nu se va rezolva această problemă”, a mai zis el.

Într-o altă ordine de idei, liderul galeriei orădene a ținut să precizeze că membrii galeriei își iau bilete la jocuri și nu beneficiază de nicio gratuitate din partea clubului. „Supărarea noastă pentru această evacuare a fost mare, fiindcă ne-am pregătit vreo 6 zile pentru coregrafia acestui meci, iar conducerea clubului nu ne-a ajutat, în sensul de a preîntâmpina astfel de probleme”, a mai spus Daniel Bokor.

Sursa: Bihoreanul

21 Mar. 2012, 13:18 Seria 2
Pe aceeași temă