Gabi Balint: „Le-am explicat jucătorilor că nu am obținut nimic”

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 30 May. 2014, 17:25 Seria 2
Gabi Balint:**

Gabi Balint speră ca jucătorii să nu considere că promovarea a fost deja obținută și să se concentreze pentru a obține punctul necesar pentru a ajunge matematic în Liga 1. CS Universitatea joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Metalul Reșița.

„Principalul meu gând după meciul cu Târgu Mureș a fost să-i fac pe jucători că nu am câștigat încă nimic, că mai avem nevoie de un punct din două meciuri grele. Reșița a schimbat antrenorul, a obținut un rezultat bun la Vâlcea și sunt convins că nu ne așteaptă cu brațele deschise ori cu o echipă de juniori. Am vizionat ultimele două jocuri ale lor, Oprița a făcut câteva schimbări în cadrul echipei, în plus nu au nimic de pierdut, vor juca lejer, fără presiune. Totodată, la Reșița va fi și un teren greu, drept urmare este un meci în care trebuie să stăm bine fizic. Trebuie să ținem cont de teren, de faptul că avem jucători care au evoluat mult în ultima perioadă și resimt o stare de oboseală. Am selectat deja cei 18 jucători pe care voi conta în această partidă”, a spus Balint înaintea meciului de la Reșița.

Velcovici, în fața celei de-a treia promovări

Gabriel Velcovici va fi titular în absența lui Bogdan Vătăjelu. „Baronul” se află în fața celei de-a treia promovări din carieră, după cele cu FCU Craiova și Gloria Bistrița. „Orice jucător își dorește să evolueze, așa că mă simt bine că am revenit printre titulari. Sper ca mâine să ne facem toți datoria și să atingem obiectivul pe care l-am avut fixat de la începutul sezonului. Îmi doresc să promovăm de pe primul loc, așa că ne gândim la victorie. Reșița este o echipă incomodă, dar consider că avem valoarea să o depășim”.

Beldeanu: „Mă leagă amintiri plăcute de Reșița”

Unul dintre scouterii Craiovei, Aurică Beldeanu, și-a petrecut o bună parte a carierei la Reșița, acolo unde a dobândit amintiri extrem de frumoase. „Vulpea” are încredere că ehipa antrenată de Balint nu se va împiedica în Valea Domanului. „Mă leagă amintiri plăcute de Reșița, din patru ani nu am dormit doi sau am avut acolo patru ani lumină, cum îmi place mie să spun. Asta nu înseamnă că nu-mi doresc să câștige Universitatea. Din contră, sunt trup și suflet alături de echipa mea. Am încredere în colectiv, sunt convins că după meci vom zâmbi și vom fi fericiți. Moralul la echipă e excelent după aceste victorii și știu că mai putem obține una care să ne ducă acolo unde ne este locul, în prima ligă”.

Articol scris de Cosmin STAICU

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 30 May. 2014, 17:25 Seria 2
Pe aceeași temă