Fuziune la Slatina, pro și contra

26 Jun. 2012, 10:45 Seria 2
Fuziune la Slatina,** pro și contra

Slatina ar putea avea o singură echipa de Liga a II-a în sezonul 2012-2013, cu statut de drept privat. Astfel ca Alro si Fc Olt va fuziona pentru a reduce din costurile pe care autoritatile le au atat timp cat exista doua grupari in Divizia B. Oamenii de fotbal au pareri pro si contra in ceea ce priveste aceasta reorganizare.

Din viitoarea editie de campionat, echipa Alro se pare ca nu va mai fi finantata din bani de la primaria Slatina si Consiliul Judetean Olt. Autoritatile au anuntat in urma cu cateva saptamani ca din sezonul urmator vor sa asigure doar infrastructura pentru fotbal. Astfel ca este posibil ca cele doua grupari din Liga a doua – Alro si Fc Olt sa fuzioneze.

Banii pentru sustinerea unei singure formatii in Divizia B, vor veni din mediul privat. Oamenii care au activat in fotbal, vad benefica aceasta reorganizare. Unii oameni de fotbal sunt de parere ca Slatina ar putea sustine doua echipe in esalonul secund.

Cu obiectiv accederea în Liga I, Alro Slatina a încheiat ediția de campionat 2011-2012 doar pe locul al cincilea, iar FC Olt s-a situat la finalul sezonului pe poziția a 13-a și a reușit salvarea de la retrogradare.

Sursa: Olt TV

26 Jun. 2012, 10:45 Seria 2
Pe aceeași temă