Florean este indisponibil pentru meciul cu Deva

18 Oct. 2011, 18:43 Seria 2
Florean este indisponibil** pentru meciul cu Deva

După rezultatul de egalitate de la Pitești, FC Bihor revine pe teren propriu și miercuri, cu începere de la ora 15, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, va primi replica formației Mureșul Deva.

Partida se constituie o restanță din etapa a VIII-a a campionatului Ligii a II-a, atunci când echipa orădeană a cerut amânarea disputei pe motiv că avea trei jucători convocați la lotul național de tineret, este vorba de Selagea, Florean și Mărkuș.

Chiar dacă la prima vedere pare un joc accesibil, având în vedere că se dispută pe teren propriu, jucătorii și staff-ul „roș-albastru” sunt conștienți că nu-i așteaptă un joc deloc ușor, ținând cont și de faptul că devenii nu mai sunt echipa de anul trecut, în noul sezon obținând câteva rezultate remarcabile, fapt care-i plasează în partea superioară a ierarhiei, după 9 etape.

Pe lângă problema mai veche a lui Moraru, care între timp și-a reluat alergările, dar va revenii în joc abia peste cel puțin două săptămâni, în efectivul echipei orădene a mai apărut o problemă, accidentarea lui Florean, care este indisponibil pentru acest meci.

„Sper că am început la Pitești un drum nou, care trebuie continuat cu două victorii acasă. Ne dorim foarte mult victoria în acest meci”, a declarat antrenorul Leonardo Gabbanini.

Partida FC Bihor – Mureșul Deva va fi arbitrată la centru de clujeanul Dan Florin Dreve. În cazul unei victorii, FC Bihor va face un salt în clasament până în partea superioară.

Prețul unui bilet de intrare și la acest joc este de 10 lei, copiii până în 14 ani, femeile și pensionarii având în continuare gratuitate.

Sursa: fc-bihor.ro

Foto: Marius Tudor

18 Oct. 2011, 18:43 Seria 2
Pe aceeași temă