Felix Grigore: „Obiectivul nostru este un loc în prima jumătate a clasamentului”

Marius ANGHEL 02 Jul. 2014, 17:14 Seria 2
Felix Grigore:**

Directorul executiv al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, a declarat, miercuri, după stabilirea țintarului Ligii I, că echipa antrenată de Ionel Gane are drept obiectiv pentru viitorul sezon ocuparea unui loc în prima jumătate a clasamentului Ligii I.

„Mie personal mi-a fost dor de prima ligă de fotbal și am înțeles în sală că și Ligii Profesioniste de Fotbal i-a fost dor de Craiova. Noi în mod sigur vom face față în prima ligă, mai mult de atât obiectivul nostru este ocuparea unui loc în prima jumătate a clasamentului. Nu știu ce să spun, dacă e mai bine să începi să joci cu echipele mai bine cotate sau să termini cu ele. Noi sperăm să adunăm cât mai multe puncte în primele șase etape, când vom juca cu Steaua, Petrolul și Astra, echipe de top”, a declarat Grigore.

În ceea ce privește întâlnirea cu Rapid, din Cupa Ligii, oficialul grupării craiovene speră ca echipa sa să obțină calificarea în optimile competiției, urmând în optimi să întâlnească Steaua pe stadionul „Ion Oblemenco”. „Mergem în Giulești cu gândul victoriei, și de a aduce Steaua în optimile Cupei Ligii pe «Ion Oblemenco», cu 25.000 de suporteri în spate. Într-un clasament al numărului suporterilor, noi am fost pe locul 5, jucând în Liga a II-a, fără a juca cu echipe precum Steaua, Dinamo sau CFR Cluj, care aduc spectatori. Era normal să facem aceste transferuri, să aducem 13 jucători, pentru că Liga I este mult mai bună decât Liga a II-a, trebuia să ajungem la acest nivel”, a mai spus Felix Grigore.

CS Universitatea Craiova va debuta în sezonul 2014-2015 al Ligii I, pe teren propriu, cu Pandurii Târgu Jiu, urmând să întâlnească Steaua, în deplasare, în cadrul etapei a II-a.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 02 Jul. 2014, 17:14 Seria 2
Pe aceeași temă