FCM Târgoviște, din toamnă la Șotânga?

18 May. 2009, 14:49 Seria 2
FCM Târgoviște, din toamnă la Șotânga?

Colac peste pupăză, situației mediocre din clasament a lui Municipal i se alătură și o altă problemă: contractul de închiriere a stadionului, încheiat între Primărie și omul de afaceri Ghiorghi Zotic a intrat în linie dreaptă, data expirării fiind martie 2010.

 

În cazul în care Zotic nu va primi votul consilierilor locali de a continua activitatea pe Eugen Popescu, Municipal ar putea juca la Șotânga… chiar din toamnă, în Liga III sau chiar II, asta pentru că patronul clubului târgoviștean intenționează să achiziționeze un loc de B în săptămânile următoare finalului de campionat.

 

Teoretic, indiferent de deznodământul ședinței privind prelungirea contractului de închiriere, FCM ar putea rămâne la Târgoviște și în turul ediției de campionat 2009-2010, însă este greu de crezut că oficialii vor fi de acord să evolueze într-un sezon în două locații diferite. Potrivit unor clauze contractuale, investițiile făcute de Ghiorghi Zotic la stadion ar trebui să fie recunoscute și remunerate de Primărie, proprietarul de drept al arenei Eugen Popescu.
 

 

Articol scris de Ionuț Marin
 

18 May. 2009, 14:49 Seria 2
Pe aceeași temă