Colban: „Nu cred că puteam avea un ghinion mai mare la tragerea la sorți”

Marius ANGHEL 20 Aug. 2014, 16:53 Liga 2
Colban:**

FCM Dorohoi va debuta pe teren propriu în primul sezon de liga secundă împotriva unei formații solide, Unirea Slobozia. Antrenată de fostul dinamovist Adrian Mihalcea, trupa ialomițeană a terminat anul trecut pe locul trei în Seria I.

„Nu cred că puteam avea un ghinion mai mare, ca nou-promovată, la tragerea la sorți. Până la urmă, am fi pornit cu șansa a doua împotriva oricăreia dintre formațiile care au stabilitate și care au jucători cu experiență la nivelul primelor două ligi ale fotbalului românesc, lucru care nu-l putem spune despre noi, o echipă în reconstrucție, care după promovare am plecat la drum cu o altă strategie. Una peste alta, sper să fie un campionat de care dorohoienii să-și aducă aminte cu plăcere peste ani și ani”, a declarat Vespazian Colban, antrenorul principal al FCM Dorohoi pentru Monitorul de Botoșani.

În această vară, FCM-ul s-a despărțit de cei mai importanți jucători ai echipei, respectiv Rohețki, Bordeianu, Atudorei, Halip, Alexandru, aceștia fiind și cei care au dus greul la promovare.

Marius ANGHEL 20 Aug. 2014, 16:53 Liga 2
Pe aceeași temă