Colban: „Nu cred că puteam avea un ghinion mai mare la tragerea la sorți”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Aug. 2014, 16:53 Actualizat: 20 Aug. 2014, 16:54 Liga 2
Colban:  „Nu cred că puteam avea un ghinion mai mare la tragerea la sorți”

FCM Dorohoi va debuta pe teren propriu în primul sezon de liga secundă împotriva unei formații solide, Unirea Slobozia. Antrenată de fostul dinamovist Adrian Mihalcea, trupa ialomițeană a terminat anul trecut pe locul trei în Seria I.

„Nu cred că puteam avea un ghinion mai mare, ca nou-promovată, la tragerea la sorți. Până la urmă, am fi pornit cu șansa a doua împotriva oricăreia dintre formațiile care au stabilitate și care au jucători cu experiență la nivelul primelor două ligi ale fotbalului românesc, lucru care nu-l putem spune despre noi, o echipă în reconstrucție, care după promovare am plecat la drum cu o altă strategie. Una peste alta, sper să fie un campionat de care dorohoienii să-și aducă aminte cu plăcere peste ani și ani”, a declarat Vespazian Colban, antrenorul principal al FCM Dorohoi pentru Monitorul de Botoșani.

În această vară, FCM-ul s-a despărțit de cei mai importanți jucători ai echipei, respectiv Rohețki, Bordeianu, Atudorei, Halip, Alexandru, aceștia fiind și cei care au dus greul la promovare.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Aug. 2014, 16:53 Actualizat: 20 Aug. 2014, 16:54 Liga 2
Pe aceeași temă