Rapid redeschide tribuna a II-a a stadionului Areni de la meciul cu FCM Dorohoi

Marius ANGHEL 05 Sep. 2014, 19:28 Liga 2

Spectatorii suceveni vor avea din nou acces în tribuna a II-a a stadionului Areni, începând cu meciul de Liga a II-a de sâmbata dintre Rapid si FCM Dorohoi. Închisă în urmă cu un an de zile din motive de securitate, tribuna a II-a se va redeschide în baza unei expertize comandată recent de Primărie, dar numai pe cele aproximativ 3.000 de locuri din partea de jos a tribunei, accesul la etaj fiind în continuare interzis.

Primăria, împreună cu oficialii clubului Rapid, au îndeplinit în această vară toate condițiile cerute de Federația Română de Fotbal pentru ca stadionul Areni să poată găzdui în continuare meciuri de Liga a II-a. Astfel, au fost renovate tribunele și vestiarele jucătorilor și ale arbitrilor, a fost amenajat un cabinet medical și un loc pentru mass-media în interiorul stadionului, au fost vopsite într-o culoare distinctivă scările de acces a spectatorilor și s-a extins rețeaua de apă potabilă până la nivelul tribunelor, a confirmat administratorul stadionului Areni, Nae Grosu.

VEZI o GALERIE FOTO cu stadionul „Areni”

Rapid CFR Suceava – FCM Dorohoi, meci contând pentru etapa a II-a a Ligii a II-a, se va disputa sâmbătă, de la ora 11:00.

Text și foto: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 05 Sep. 2014, 19:28 Liga 2
Pe aceeași temă