Până la urmă a fost bine

Mihai Andries 01 Oct. 2013, 13:36 Stiri
Până la urmă** a fost bine

CSM Câmpina a reușit al doilea succes pe teren propriu, în runda de la finele săptămânii trecute învingând, la limită, 1-0, pe Civitas Făgăraș, la capătul unui joc în care tehnicianul Valentin Sinescu a avut un lot restrâns la dispoziție și nu a operat nicio modificare! Fără să fii reușit un joc spectaculos, prahovenii au început mai greu partidă și abia în repriza secundă, atunci când au marcat și singurul gol al partidei, au arătat… ceva fotbal.

Un argument la cele afirmate anterior este și faptul că în actul întâi câmpinenii nu au trimis nici un șut pe spațiul porții oaspeților, la capitolul ocazii contând doar prin șutul ratat al lui Ilioiu, expediat de la 8 metri, lateral dreapta (minutul 23). Până atunci și pe tot parcursul primei reprize, brașovenii au avut prim planul, cea mai mare oportunitate de gol irosind-o în minutul 11, când lovitura de cap a lui Streza (venită din cornerul executat de Manole), de la 5 metri, poziție centrală, a fost trimisă mult pe lângă poartă! La capitolul oportunități de a marca mai pot fi trecute și cele două șanse irosite de Neamțu (19 – șut din voleu, de la 25 de metri, de puțin peste transversală; 39 – șut în plasa laterală, din pasa lui Colarez).

Muștruluiți la cabine de către Sinescu, câmpinenii au ieșit mai mult la atac, izbutind primul lor șut pe spațiul porții adverse, autor fiind juniorul Ad. Ilie (48)! După ce atacantul Vlad a nimerit bara transversală cu o reluare spectaculoasă de la 10 metri, din centrarea lui Băcioiu (62), a venit și singurul gol al partidei. Olandezul Rodney l-a găsit în centrul careului mare pe Ad. Ilie, și după o pivotare pe lângă un adversar, acesta a marcat în dreapta lui Murariu (65). La 1-0, meciul s-a animat și mai mult, ambele formații având ocazii mari de a puncta, alternând șansele de gol, chiar dacă brașovenii au jucat în ultimele zece minute cu un om mai puțin, fiind eliminat Căpățână (80).

Ultimele secvențe ale întâlnirii au fost și mai încinse, localnicul V. Sandu (n.r. – cel mai bun om de pe teren, chiar dacă pe final de meci a avut unele ezitări) remarcându-l pe Murariu dintr-o lovitură liberă executată de la 35 de metri, lateral dreapta (86), pentru ca deja amintitul Neamțu să aibă șansa egalări cu un șut de la 18 metri, poziție centrală, care a trecut de puțin pe lângă stâlpul din stânga porții apărate Panaite (88). De partea cealaltă, gazdele se puteau desprinde decisiv, dar în două rânduri, Rodney (89) și C. Vlad (90+1), singuri cu portarul advers, nu au găsit drumul spre gol!

CSM CÂMPINA – CIVITAS FĂ‚GĂ‚RAȘ 1-0 (0-0)

Stadion: „Rafinărie”, Câmpina. Spectatori: circa 200. A marcat: Ad. Ilie (65)/-.
CSM: Panaite – Băcioiu, Tudor, V. Sandu (cpt.), Nincă – Ilioiu, Filip – Catană, Ad. Ilie, Rodney – C. Vlad. Antrenor: Valentin Sinescu.
Civitas: Murariu – Mădulărea, Săndei, Sîrghe, Căpățână – Colarez, Iacab, Cocan, Manole (71 Csere) – Streza (54 M. Damian), Neamțu. Antrenor: Nicolae Văduva.
Avertismente: Panaite (88)/Colarez (40), Murariu (41), Căpățână (67, 80) Săndei (77).
Eliminat: -/Căpățână (80).
Arbitru: Adrian Paraschiv – Andrei Simoniș și Aurelian Țoie (toți, din București). Observatori FRF: Gheorghe Badea – pentru arbitraj (București), Dumitru Crăciun – pentru organizare (Berceni).
Jucătorul meciului: Valentin Sandu (CSM Câmpina).

 

Sursa: Ziarul Prahova

Mihai Andries 01 Oct. 2013, 13:36 Stiri
Pe aceeași temă