Măciuca a promovat, FCM Târgoviște a scăpat de retrogradare!

26 May. 2012, 00:36 Stiri
Măciuca a promovat,** FCM Târgoviște a scăpat de retrogradare!

FCM Târgoviște și Damila Măciuca au terminat la egalitate, 0-0, meciul disputat vineri seară la Șotânga, ambele îndeplinindu-și obiectivele cu o etapă înainte de finalul sezonului. Dacă gazdele și-au asigurat prezența în viitorul sezon al Ligii a III-a, Măciuca lui Eric Lincar a obținut matematic promovarea în eșalonul superior.

Aproximativ 200 de spectatori au ținut să urmărească ultima partidă pe teren propriu pentru FCM în acest campionat. În repriza a doua, ploaia torențială și rafalele de vânt le-au creat mari probleme jucătorilor. Municipal a trecut în câteva rânduri pe lângă gol, evoluând consistent în fața liderului și lăsând impresia că poziția din clasament este una mincinoasă. Oaspeții s-au mulțumit cu remiza, una care asigură o promovare istorică pentru Măciuca în Liga a II-a.

Lincar: Vom rămâne la Măciuca!

Bucurie mare la finalul meciului pentru antrenorul oaspeților, fostul stelist Eric Lincar. „Sunt fericit pentru această promovare. Merită felicitări și cei care au fost în tur, eu am venit în pauza de iarnă și mă bucur că am reușit să ating obiectivul. Dorința noastră e să jucăm tot la Măciuca în Liga a II-a, nu să facem ca alte echipe, care se mută în altă parte după ce promovează. Suporterii noștri merită fotbal de Liga a II-a. Vom aduce câțiva jucători cu care vom întări lotul”, vorbește Lincar.

Articol și foto de Ionuț MARIN

26 May. 2012, 00:36 Stiri
Pe aceeași temă