Kovacevic, marele absent de la Târgu Mureș?

Mihai Andries 07 May. 2013, 17:10 Campionat
Kovacevic, marele absent** de la Târgu Mureș?

„Bătrâna Doamnă” și-a recuperat căpitanul, dar, cel mai probabil, îl pierde pe fotbalistul momentului în Calea Aurel Vlaicu pentru confruntarea de mâine seară, de la Târgu Mureș. Alin Gligor are mari șanse să-și reia locul în defensiva arădenilor, în timp ce Nenad Kovacevic ar putea fi doar spectator în orașul transilvănean.

Sârbul se confruntă cu o problemă de ordin muscular de la partida cu FC Argeș și nu s-a antrenat normal de atunci încoace. „Kovacevic este al 19-lea fotbalist din lotul deplasat la Târgu Mureș. Miercuri dimineața, vom mai efectua un scurt antrenament și dacă Nenad se simte bine am putea să contăm pe el. Dacă, totuși, nu se va întâmpla asta, ar fi o pierdere importantă pentru noi. Deja toată lumea cunoaște calitatea sa, cât de util este în angrenajul nostru, dar cel puțin în primul unsprezece aș opta doar pentru fotbaliști sută la sută apți din punct de vedere medical. Oricum, indiferent cine va intra pe teren va trebui să se autodepășeacă la Târgu Mureș”, a precizat Adrian Falub, care, în schimb, îl va avea din nou la dispoziție pe argentinianul Laso.

Jucătorii care nu au făcut deplasarea pentru meciul de mâine după-amiază sunt Silvășan (accindetat), Lazea și Oara, pe motive tehnico-tactice.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 07 May. 2013, 17:10 Campionat
Pe aceeași temă