FC Universitatea pregătește în parc meciul de vineri cu CS Mioveni

Marius ANGHEL 18 Mar. 2014, 17:28 Seria 2
FC Universitatea pregătește în parc** meciul de vineri cu CS Mioveni

Jucătorii de la FC Universitatea Craiova continuă pregătirea pe plan local pentru partida din etapa viitoare, de la Severin, cu CS Mioveni. În ciuda faptului că echipa a coborât de pe locurile de play-off și a ajuns pe poziția a opta, team-managerul formației din Bănie, Florin Dumitru, este convins că fotbaliștii săi vor reuși să realizeze promovarea în prima ligă.

„Faptul că am ajuns în play-out este ceva trecător. Pot să vă spun că nu doar vom ajunge în play-off, ci vom reuși chiar promovarea în Liga I. Acesta este obiectivul și trebuie să îl realizăm. Avem o echipă puternică și am ajuns la un potențial destul de bun din punct de vedere al pregătirii. Ușor, ușor am recuperat perioada în care nu ne-am pregătit și lucrurile merg bine. Sper ca din etapa viitoare să vină și victoria, ar fi important pentru moral și, evident, am reveni acolo unde ne este locul, în play-off”, a precizat team-managerul FCU, Florin Dumitru.

Fotbaliștii pregătiți de Dragoș Bon au efectuat ieri două ședințe de pregătire, una în Parc și a doua la Leamna, iar de astăzi vor face câte un antrenament. Joi se va pleca spre Severin, iar vineri, de la ora 16.00, pe stadionul „Municipal”, se va desfășura meciul cu CS Mioveni, din cadrul etapei a 18-a.

„Am avut programul normal, cu un antrenament de recuperare, efectuat duminică, și cu alte două desfășurate astăzi, desfășurate în Parc și la Leamna. Ne pregătim intens pentru partida de vineri, pe care trebuie să o câștigăm.” a declarat antrenorul Bon.

După eșecul de la Vâlcea, cu CSM, cu scorul de 1-0, FC Universitatea Craiova a coborât pe locul opt în clasamentul Ligii a II-a, seria 2, fiind la două lungimi distanță de ultima poziție care ar permite accesul în play-off.

Sursa: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 18 Mar. 2014, 17:28 Seria 2
Pe aceeași temă