FC Olt, șansă de a părăsi zona retrogradării

25 Nov. 2011, 13:55 Seria 2
FC Olt,** șansă de a părăsi zona retrogradării

După victoria prețioasă obținută în runda precedentă, în fața propriilor suporteri, FC Olt Slatina încheie trurul de campionat cu o deplasare dificilă. Gruparea aflată sub comanda lui Dan Oprescu întâlnește FC Bihor, echipă ce în sezonul trecut obținea pe teren promovarea.

FC Olt Slatina încheie turul de campionat cu un meci destul de dificil. Alb-vișiniii se duelează, în deplasare cu FC Bihor, echipă cu un început slab de sezon, însă care în stagiunea precedentă s-a clasat pe un loc promovabil, dar nu a îndeplinit condițiile pentru obținerea licenței de a evolua în Liga I. Jucătorii pregătiți de Dan Oprescu vin după o victorie importantă, iar moralul este unul destul de bun. Prin urmare, FC Olt Slatina încearcă să obțină puncte pe terenul orădenilor pentru a încheia turul pe un loc neretrogradabil.

„Dacă vom juca așa cum am făcut-o cu Vâlcea, putem obține ceva”

Antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, crede că echipa poate obține puncte dacă va avea aceeși prestație ca în runda precedentă cu CSM Râmnicu Vâlcea.

„Este încă un meci cu o echipă ca și noi, immplicată în lupta pentru salvarea de la retrogradare, dacă vom juca așa cum am făcut-o cu Vâlcea putem obține ceva. Ar cam fi cazul, ținând cont că în toate deplasările nu am reușit să obținem ce ne-am propus. Pentru noi este important orice punct. Un rezultat bun ne-ar ajuta în primul rând pentru că nici ei nu s-ar distanța. Mai mult, în retru ne așteaptă un program mai greu, cu mai multe deplasări”, a declarat principalul grupării alb-vișinii, Dan Oprescu.

Probleme de lot

Antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, se confruntă cu probleme de lot la ultima partidă din acest an. Principalul grupării alb-vișinii nu va putea conta în deplasarea de la FC Bihor pe doi titulari. Atacantul Alin Mihai este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, în timp ce fundașul central Cristian Preda acuză probleme medicale, nefăcând deplasarea la Oradea. Jucătorul defensiv a absentat și în confruntarea din runda precedentă de pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea, fiind suspendat.

Meciul se va disputa sâmbătă, pe stadionul Municipal din Oradea, cu începere de la ora 11.00. Întâlnirea va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Florin Devre (Cluj Napoca), ajutat la cele două tușe de Iulian Szekely (Cluj Napoca) și Alina Mihoc (Arad). Observatorii partidei sunt Florin Mierea și Ervin Kegyeș, ambii din Timișoara. Arbitrul de rezervă desemnat la acest meci este Zaharia Ciev, tot din Timișoara.

Alb-vișiniii intră în vacanță săptămâna viitoare

Jucătorii grupării FC Olt Slatina nu vor primi liber imediat după meciul cu FC Bihor. Alb-vișiniii vor mai susține câteva antrenamente după confruntarea din ultima etapă, urmând ca la jumătatea săptămânii să intre în vacanță. Reunirea lotului sub comanda antrenorului Dan Oprescu este programată la jumătatea lunii ianuarie.

„În cursul săptămânii viitoare vor intra în vacanță. Vom mai face câteva antrenamente ușoare, li se va înmâna programul de pregătire, iar reunirea se va face undeva la jumătatea lunii ianuarie”, a precizat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Sursa: Gazeta Nouă

25 Nov. 2011, 13:55 Seria 2
Pe aceeași temă