FC Maramureș și-a schimbat denumirea în Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Internațional Universitar Sibiu

Marius ANGHEL 24 Jan. 2013, 12:43 Seria 2
FC Maramureș și-a schimbat denumirea în** Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Internațional Universitar Sibiu

Printre multe incertitudini legate de prezentul si viitorul echipei de fotbal de liga a doua FC Maramures Universitar Baia Mare, un pas concret s-a facut: modificarea denumirii clubului baimarean a fost solicitata in instanta, iar Judecatoria Baia Mare a aprobat aceasta cerere inca din 10 ianuarie. Incepand cu aceasta data, denumirea clubului a fost modificata in Asociatia Clubul Sportiv Fotbal Club International Universitar Sibiu. Anuntata initial pentru ieri plecarea fostei FCMU spre Sibiu, aceasta despartire de Baia Mare s-a amanat pentru astăzi, dupa cum a informat pentru eMaramures Romulus Buia.

Pentru ieri era asteptata echipa prezidata de Dan Hotico la Sibiu, acolo unde – in urma unei intelegeri cu municipalitatea – cei de la echipa maramureseana de liga a doua ar urma sa evolueze in retur. Fotbalistii antrenati de Romulus Buia se afla, inca, in Baia Mare.

Surse din preajma echipei au mentionat ca jucatorii nu ar fi dispusi sa se mute in Sibiu decat daca li s-ar achita macar parte din datorii. Romulus Buia, antrenorul echipei, a mentionat ieri ca astăzi la ora 12.00 ar urma sa aiba loc plecarea spre Sibiu.

Printre multe semne de intrebare nesolutionate, un raspuns tot am aflat: modificarea denumirii clubului baimarean a fost solicitata in instanta, iar Judecatoria Baia Mare a aprobat aceasta cerere inca din 10 ianuarie.

Incepand cu aceasta data, denumirea clubului a fost modificat in Asociatia Clubul Sportiv Fotbal Club International Universitar Sibiu. Dosarul a fost inregistrat la Judecatoria Baia Mare in 9 ianuarie, iar o zi mai tarziu magistratii au hotarat modificarea actului constitutiv si a statutului asociatiei.

Ramane de vazut in continuare cati dintre jucatorii fostei FCMU vor urca astăzi in autocarul cu destinatia Sibiu. In presa sibiana (tribuna.ro), este mentionat ca „aproximativ 10 jucatori din lotul formatiei din Baia Mare vor ajunge la Sibiu (…) alaturi de mai multi jucatori veniti de la Pandurii Tg. Jiu, plus cativa localnici”.

Gruparea prezidata de Dan Hotico este pe ultimul loc in serie, avand 10 puncte obtinute in doua victorii si patru egaluri. Fosta FCMU nu se afla la prima despartire de Baia Mare, dupa ce in tur si-a jucat meciurile de pe propriul teren la Zlatna, in Bistrita si in Baia Mare.

Sursa: eMaramureș

Marius ANGHEL 24 Jan. 2013, 12:43 Seria 2
Pe aceeași temă