FC Maramureș se mută la Jimbolia! Dan Hotico e în tratative cu Marcel Băban

15 May. 2012, 15:16 Seria 2
FC Maramureș se mută la Jimbolia!** Dan Hotico e în tratative cu Marcel Băban

Președintele grupării FC Maramureș Universitar Baia Mare, Dan Hotico, și-a manifestat dorința de a muta echipa în alt oraș, deoarece actualmente nu este susținut de autoritățile locale.

O posibilă destinație a echipei maramureșene ar putea fi Jimbolia, orașul timișean în care Marcel Băban are o școală de fotbal.

„Cu Baia Mare și eu am discutat, pentru mutarea echipei la Jimbolia, suntem în discuții mai departe pentru Liga a II-a. În două săptămâni ar trebui să știm dacă vom merge mai departe sau dacă ne retragem. Noi chiar avem condițiile și posibilitatea de a ține echipa în Divizia B, de la bază, la centre de juniori. După o fuziune cu ei, cu cinci-șase-șapte jucători de la ei, cu ce avem noi și cu trei-patru transferuri, putem să stăm liniștiți în Divizia B. Se poate ține o echipă în Liga a II-a, nu e nevoie de buget, cum am văzut la Politehnica Timișoara, de un milion de euro. Trei-patru sute de mii de euro sunt suficienți”, a declarat aseară Marcel Băban, în cadrul emisiunii „Fotbal alb-violet”, de la Analog TV.

Dacă mutarea se va face, Dan Hotico nu va mai fi implicat la echipă, el urmând doar să păstreze anumite procente din drepturile federative ale unor jucători.

Articol scris de Radu FAUR

15 May. 2012, 15:16 Seria 2
Pe aceeași temă