FC Maramureș se mută din nou… acum la Zlatna: „Cei de la federație au aprobat”

06 Aug. 2012, 20:25 Seria 2
FC Maramureș se mută din nou... acum la Zlatna:**

Nici nu a revenit bine echipa din cantonamentul de la Zlatna, cand iarasi FC Maramures Universitar Baia Mare are o noua destinatie pentru sezonul care va incepe in 1 septembrie. Dupa ce mai multe variante au fost vehiculate in aceasta vara cu privire la mutarea echipei de Liga a doua din oras si Sebisul a parut foarte aproape sa devina noul „decor” pentru echipa finantata de Dan Hotico, de aceasta data presedintele FCMU spune ca plecarea echipei sale este „100% certa”. La Zlatna se pare ca va juca echipa baimareana meciurile de pe propriul teren in sezonul 2012-2013, sub titulatura prezenta.

Sambata a revenit FC Maramures Universitar Baia Mare din cantonamentul de la Zlatna. Presedintele Dan Hotico a fost prezent timp de cateva zile in cantonament si a asistat la cele doua meciuri de pregatire de la Zlatna (cu U Cluj si Vointa Sibiu), precum si la cel din Alba Iulia, cu Unirea. Azi, la primul antrenament al fotbalistilor antrenati de Romulus Buia si Ciprian Dorobantu dupa revenirea in oras, presedintele a anuntat: „Meciurile le vom juca la Zlatna. Am fost nevoiti sa gasim intelegere in alta parte, la Zlatna am discutat si chiar au fost interesati ca echipa noastra sa isi desfasoare jocurile acolo. Intrucat cei de la federatie au aprobat desfasurarea jocurilor pe terenul din Zlatna, FC Maramures va juca la Zlatna”.

Miercuri, in principiu de la ora 18.00, deoarece ora exacta nu a fost, inca, stabilita, Dan Hotico a anuntat ca FCMU va disputa un ultim joc de pregatire pe stadionul „Viorel Mateianu”, in compania echipei Olimpia Satu Mare. Dupa care echipa va pleca spre Zlatna, vineri seara urmand ca baimarenii sa joace deja un nou meci de pregatire, la Zlatna. De altfel tot restul pregatirii FCMU se va derula in Zlatna, dupa cum a declarat Hotico.

Finantatorul echipei baimarene de liga a doua a informat ca FCMU isi va pastra titulatura, ca jucatorii au fost anuntati de schimbarile survenite si ca tandemul de tehnicieni va fi pastrat acelasi.

„Este foarte sigur ca jucam la Zlatna. Este foarte-foarte sigur. Imi pare rau pentru toti cei de aici. pentru ca si eu sunt baimarean si echipa nu-i a mea. E a comunitatii. Aveau si iubitorii de fotbal la ce meciuri sa vina. Imi pare rau ca gasim intelegere in alte parti si nu acasa. Am cerut intelegere Consiliului Judetean: nu m-au primit. Am cerut Primariei Baia Mare: n-am fost primit”, a declarat Dan Hotico.

Chestionat de ce crede ca nici autoritatile locale baimarene, nici cele judetene nu au fost interesate sa sprijine echipa de fotbal pe care o prezideaza, Hotico a raspuns din prima: „Probabil ca am o fata antipatica. Sunt antipatic si deranjez pe foarte multi…”

Sursa: eMaramureș

06 Aug. 2012, 20:25 Seria 2
Pe aceeași temă