FC Maramureș ar putea lua 40.000 de euro din televizări

18 Aug. 2011, 13:45 Seria 2
FC Maramureș** ar putea lua 40.000 de euro din televizări

FC Maramureș Universitar ar putea câștiga din drepturile de televizare a meciurilor undeva la 40 de mii de euro. Tratativele în acest sens se vor duce astăzi la București, unde se va afla și președintele executiv al clubului, Dan Hotico.

Acesta a declarat că alături de FCMU, vor mai fi televizate și meciurile Timișoarei, Bihorului, Bistriței și echipei din Turnu Severin.

„Încă nu va pot da exact o sumă. Mâine (nr. astăzi) sunt în București și voi negocia cu domnii și voi și semna pentru drepturile de televiziune. Dar am înțeles că este vorba numai de patru sau cinci echipe care vor fi televizate. Este vorba de noi, Timișoara, Bistrița, Bihorul și Turnu Severin. Niște sume pentru aceste drepturi s-au vehiculat, dar nu pot să vă spun încă nimic pentru că vom vedea ce se întâmplă la București. În cel mai fericit caz vorbim de 40.000 euro plus TVA, iar în cel mai rău caz undeva la 15.000 euro plus TVA”, a declarat Dan Hotico.

Vă reamintim că în prima etapă a Ligii a II-a la fotbal, care se va disputa sâmbătă, 20 august, FCMU va întâlni pe teren propriu pe cei de la FC Argeș.

Sursa: citynews.ro

18 Aug. 2011, 13:45 Seria 2
Pe aceeași temă