FC Caransebeș, fără Pisano pe bancă la Satu Mare. Avram: „Am constatat o serie de absențe nemotivate”

FC Caransebeș, fără Pisano pe bancă la Satu Mare.** Avram:

Așa cum anunța la sfârșitul săptămânii trecute, președintele Consiliului Director al lui FC Caransebeș 1913, Dan Avram, marți, 10 noiembrie, staff-ul clubului gugulan a și luat primele măsuri disciplinare, ca urmare a comportamentului unor jucători și chiar al antrenorului Giovanni Pisano.

„Ieri (luni – n.r.), în urma unui control făcut la antrenamentul echipei, am constatat o serie de absențe nemotivate, din punctul meu de vedere. Astfel, pentru meciul de miercuri cu Olimpia Satu Mare, nu sunt incluși în lot Cârstoiu, Telecican, Roșoagă și Oprea. De asemenea, pe banca tehnică nu va sta Giovanni Pisano, ci Toma Peica, secondat de Dan Doran”, ne-a declarat Dan Avram.

Dintre jucători, nu vor face deplasarea, din cauză cu sunt accidentați, Săulescu, Bușu, Roman și La Vecchia.

„Cu cei care au venit aici cu speranța iluzorie că vor avea un loc călduț și un salariu nemeritat, vom încerca să încetăm colaborarea. Părerea mea e că Giovanni Pisano nu mai stăpânește astăzi vestiarul. Nu poți, la nivelul Ligii a II-a, să faci antrenament joi, o oră, și vineri o oră și jumătate, și să ai pretenția ca jucătorii să te asculte, să îți respecte indicațiile, atâta cât le înțeleg, fiindcă el a fost părăsit atât de conaționali, cât și de colaboratorul care îndeplinea și funcția de traducător”, a spus, după eșecul cu CS Mioveni, președintele Dan Avram.

Articol scris de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă