FC Brașov l-a ofertat pe Mirel Rădoi. Romeo Pașcu n-a ascuns că s-a întâlnit cu fostul stelist

Marius ANGHEL 04 Jan. 2016, 11:10 Seria 2
FC Brașov l-a ofertat pe Mirel Rădoi.** Romeo Pașcu n-a ascuns că s-a întâlnit cu fostul stelist

Deși se credea că îl va urma pe Nicolae Dică la SCM Pitești, formație din liga a treia, Mirel Rădoi (34 ani) se află în discuție cu o echipă din eșalonul secund.

Fostul antrenor al Stelei a fost văzut pe 2 ianuarie, potrivit Monitorul Expres, la un hotel din Predeal discutând cu Romeo Pașcu, oficial al celor de la FC Brașov. „Stegarii” ocupă locul 6 în Seria a 2-a din Liga a 2-a, poziție care nu este deloc pe placul conducerii. Ioan Neculaie și-a manifestat public nemulțumirile legate de evoluția echipei în prima parte a sezonului și a cerut măsuri drastice, vizați fiind jucătorii, dar și antrenorul Adrian Szabo.

Astfel, brașovenii sunt în căutarea unei soluții, iar Mirel Rădoi pare a fi o alternativă bună chiar dacă fostul căpitan din Ghencea nu deține licență. Conform sursei citate, Rădoi a primit o ofertă concretă de a o prelua pe FC Brașov, chiar dacă Pașcu nu a dorit să dea prea multe detalii legate de întâlnirea cu acesta: „Este adevărat că m-am întâlnit cu Rădoi la Predeal. Nu am fost doar eu acolo. Am discutat și cu Dică, pentru că vrea la SCM Pitești un jucător de la FC Brașov, care este la noi în lot sub formă de împrumut de la Viitorul. Mai multe nu vreau să comentez. Miercuri vom avea o ședință la club cu toți cei din conducere și vom vedea ce strategie vom adopta”, a declarat Romeo Pașcu pentru Monitorul Expres. Cel mai probabil, Rădoi va da un răspuns celor de la FC Brașov până miercuri.

Rădoi a refuzat o ofertă din zona arabă

Mirel Rădoi a avut la finalul lunii decembrie o ofertă de la un club din Arabia Saudită, dar a refuzat pe motiv că nu vrea să-i trădeze pe fanii lui Al Hilal. Fostul internațional român a rămas o legendă al lui Al Hilal, club pentru care a jucat în perioada 2009-2011.

Conform goal.com, ediția în arabă, Mirel Rădoi a declarat că a primit o ofertă de 500.000 de euro pe sezon, de la un club important din Arabia Saudită. Le-a transmis însă arabilor că iubește un singur club în fotbalul saudit, pe Al Hilal.

Mirel Rădoi și-a început cariera de antrenor principal vara trecută la Steaua. A ocupat funcția de director sportiv, deoarece nu deține licență de antrenor. La finalul lunii noiembrie a demisionat, după înfrângerea suferită la Pitești, cu scorul de 0-1, în fața Astrei. Rădoi a condus Steaua în 19 partide de Liga 1, în care a obținut 8 victorii și 6 remize, dar a pierdut 5 jocuri.

Marius ANGHEL 04 Jan. 2016, 11:10 Seria 2
Pe aceeași temă