FC Bihor speră să „cucerească” Turnul Chindiei

30 Sep. 2011, 18:35 Seria 2
FC Bihor** speră să

După rezultatul de egalitate înregistrat etapa precedentă pe teren propriu, în compania concitadinei Luceafărul Oradea, formația FC Bihor se pregătește acum de jocul din runda cu numărul 7 a campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a.

„Roș-albaștrii” fac deplasarea în acest sfârșit de săptămână la Târgoviște pentru disputa cu echipa locală Chindia. Meciul dintre cele două combatante este programat pentru duminică, de la ora 11.

Înaintea confruntării, antrenorii echipei orădene se confruntă cu trei probleme de efectiv, Șerban Moraru, Mădălin Popa și Ioan Bârză fiind accidentați.

Antrenorul Leonardo Gabbanini speră într-o evoluție bună a elevilor săi, în urma căreia să se întoarcă cu un rezultat pozitiv din această deplasare. „Mergem la Târgoviște cu speranța că vom fi mai eficienți și că vom reuși să îmbunătățim jocul tactic al echipei. Sperăm să facem o figură frumoasă”, a declarat tehnicianul.

Meciul dintre Chindia și FC Bihor va fi condus de o brigadă de arbitri care-l va avea la centru pe gălățeanul Viorel Cojocaru.

Sursa: fc-bihor.ro

30 Sep. 2011, 18:35 Seria 2
Pe aceeași temă