„FC Bihor și Târgu Mureș sunt favorite la promovare, dar pot apărea surprize”

26 Jul. 2012, 14:45 Seria 2

Jucător ce s-a despărțit de Alro în această vară, Marius Pasăre a semnat cu CS Mioveni. Fundașul dreapta s-a aflat în tratative cu CSM Râmnicu Vâlcea, însă în cele din urmă a ajuns la un acord cu oficialii grupării argeșene.

Jucător ce nu a fost inclus în lotul noii divizionare secunde FC Olt Slatina, fundașul dreapta Marius Pasăre și-a găsit un alt angajament. Dorit la CSM Râmnicu Vâlcea, fotbalistul ce în ultimele două sezoane a evoluat la Alro nu a fost de acord cu oferta financiară, iar în cele din urmă a semnat cu formația ce a retrogradat din Liga I, CS Mioveni.

„Am semnat pe doi ani, cu renegociere în vară. Sunt foarte mulți fotbaliști cu experiență, Neaga, Mărgăritescu, Năstăsie, Olteanu, jucători cu multe meciuri la Divizia A, este un lot foarte valoros. Nu cred că voi avea probleme de adaptare, pe mulți dintre ei îi cunosc. Într-adevăr, am fost dorit la CSM Râmnicu Vâlcea. Faptul că era Artimon m-ar fi făcut să mai las, dar trebuie să mă gândesc și la mine, la familia mea, am un copil, nu mai am mult de jucat, așa că partea financiară a contat”, a declarat Marius Pasăre.

„Va fi greu să tragem la primele locuri, avem un handicap de 13 puncte”

Gruparea CS Mioveni va pleca cu un deficit de 13 puncte în noul sezon al Ligii a II-a, ca urmare a neîndeplinirii baremului în ediția trecută a campionatului. Prin urmare, fundașul dreapta Marius Pasăre este de părere că va fi greu ca echipa să emită pretenții la primele locuri.

„În primul rând, ne propunem să ne salvăm de la retrogradare, pentru că plecăm cu un handicap de 13 puncte. Va fi greu să tragem la primele două locuri, sunt echipe bune, diferența este mare, sperăm să începem bine. Anul trecut, Timișoara și Bistrița au defilat, acum sunt cinci-șase echipe, care se bat la primele locuri, de valoare apropiată. Cred că FCM Târgu Mureș și FC Bihor sunt favorite la promovare, dar pot apărea și surprize”, a spus Marius Pasăre despre obiectivul echipei CS Mioveni.

În lotul grupării CS Mioveni se mai află și fostul căpitan de echipă al celor de la Alro, Ionuț Stancu.

Sursa: Gazeta Nouă

26 Jul. 2012, 14:45 Seria 2
Pe aceeași temă