FC Bihor s-a înțeles cu Marian Pană: „Îl așteptăm luni la Oradea”

Marius ANGHEL 06 Jan. 2013, 15:58 Seria 2
FC Bihor s-a înțeles cu Marian Pană:**

După plecarea lui Claudiu Niculescu, FC Bihor va avea, începând de luni, un nou antrenor. După cum liga2.ro a anunțat acum două zile, conducerea clubului a bătut palma cu Marian Pană, fost antrenor la U Cluj, Farul Constanța sau CS Mioveni, fiind doar o chestiune de zile până la semnarea contractului.

„Ne-am înțeles de principiu cu Marian Pană, îl așteptăm luni la Oradea și este foarte probabil ca el să fie noul antrenor al formației noastre”, a declarat sâmbătă pentru Bihoreanul președintele FC Bihor, Șerban Morcan.

În vârstă de 44 de an și originar din Moreni, Dâmbovița, Marian Pană a fost jucător la Dinamo (1991, 1994, 1994), evoluând, între altele, și la FC Argeș, FC Brașov sau Hapoel Haifa și având și două prezențe la națională. În 2001 a devenit antrenor, la Petrolul Târgoviște, conducând, de-a lungul anilor, echipe precum CS Otopeni, Gloria Bistrița, U Cluj, Unirea Urziceni sau Farul Constanța, ultima oară el antrenând CS Mioveni.

Pe de altă parte, clubul FC Bihor este în discuții cu unii jucători de prim eșalon, printre aceștia aflându-se și atacantul Cristian Bud, 27 de ani, care aparține CFR Cluj, echipa campioană a României, dar care a fost împrumutat la Mediaș, precum și Florin Maxim, 32 de ani, care ultima dată a evoluat la Concordia Chiajna.

„Nici cu acești jucători nu am semnat încă, dar noi îi așteptăm, ca de altfel și pe alții, marți, la reunirea lotului”, a mai precizat Morcan.

După aproximativ o lună de vacanță, jucătorii echipei de fotbal fanion a județului se vor întoarce la antrenamente marți, pe 8 ianuarie, de la ora 10, la Stadionul Municipal.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 06 Jan. 2013, 15:58 Seria 2
Pe aceeași temă