FC Bihor poate să-și clarifice situația din play-out cu o victorie la Motru

Marius ANGHEL 25 Apr. 2014, 15:49 Seria 2
FC Bihor poate să-și clarifice situația din play-out** cu o victorie la Motru

După victoria clară din fața tinerilor jucători arădeni ai echipei UTA, FC Bihor va susține următorul joc din Liga a II-a, Seria a II-a, sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 11, în deplasare, în compania formației Minerul Motru.

Jocul va conta pentru etapa a II-a din faza play-out și va opune echipele de pe locul III, FC Bihor, cu 18 puncte, și locul V, Minerul Motru, cu 8 puncte.

„E un meci foarte important în vederea clarificării situației din play-out. Un rezultat pozitiv la Motru ne poate aduce liniște și ne poate îndepărta din zona sensibilă a clasamentului”, a declarat președintele clubului FC Bihor, Șerban Morcan.

Aflat în Elveția, la Nyon, unde participă în aceste zile la un curs al antrenorilor pentru licența UEFA Pro și tehnicianul principal al „roș-albaștrilor”, Alexandru Pelici, afirmă că un rezultat pozitiv pentru orădenii ar clarifica în mare măsura situația evitării retrogradării.

„Mergem la Motru cu gândul să ne depărtăm cât mai mult de zona „nisipurilor mișcătoare” a clasamentului, iar asta înseamnă să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Motru. Dacă vom înregistra un rezultat pozitiv, iar cum UTA va avea liber în această etapă, ne vom îndepărta și mai mult în clasament de cel de-al treilea loc retrogradabil. Din păcate avem în continuare accidentați, astfel, Mihuț, Ianc și Hadăr nu vor face deplasarea pentru acest joc”, a declarat Alexandru Pelici. Cei trei jucători au probleme medicale.

Tehnicianul se va întoarce din Elveția, vineri, când se va alătura echipei la Severin.

Plecarea spre Motru are loc, joi, după antrenament.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 25 Apr. 2014, 15:49 Seria 2
Pe aceeași temă