FC Bihor Oradea, prima victorie după o lună

13 Apr. 2009, 16:00 Seria 2
FC Bihor Oradea, prima victorie după o lună

Sâmbătă la Oradea, echipa locală FC Bihor a jucat împotriva lui codașei FC Târgoviște. Ambele echipe se aflau într-o situație delicată, bihorenii pierduseră ultimele 3 meciuri, cu același scor 2-1, iar echipa din Târgoviște se afla pe penultimul loc, și trebuia să scoată un rezultat bun, pentru a spera la salvarea de la retrogradare. 

 

Meciul a început cu gazdele la conducerea jocului, care mai mult ca orice au vrut să le demonstreze propriilor suporteri că joacă la capacitate maximă, mai ales după ultimele meciuri, când au fost bănuiți de non-combat.
 Lucas a fost primul care le-a adus bucuria “rebelilor” orădeni, după ce a deschis scorul în min 30, după o fază prelungită de atac. La numai  5 min de la reluarea jocului, Bucur ridică din nou tribunele în picioare după un șut de la 13 metri, prin care l-a învins pe portarul târgoviștean Zegheru

 

Pe când toate păreau a se îndrepta spre făgașul normal, cu o victorie liniștită pentru gazde,  Bruno reușește să reducă din diferență: 2-1. Încurajați de spectatori, oradenii au reușit să păstreze tabela neschimbată și să aducă liniștea, măcar pentru o perioadă scurtă, la Oradea.

 

După meci, antrenorul Zoltan Vig era mulțumit atât de rezultat, cât și de atitudinea spectatorilor: “A fost un meci pe care noi l-am dominat, însă pe final mi-a fost frică să nu scăpam din nou victoria printre degete. Mă bucur că am învins și că publicul nu a scandat împotriva noastră, deși i-am dezamăgit în ultima perioadă. Sper ca de acum încolo să jucăm mai bine și să câștigăm cât mai multe meciuri.” a încheiat tehnicianul orădenilor. 
 Prin acest rezultat, FC Bihor urcă pe locul 7 și acumulează 35 de puncte, iar FC Târgoviște rămâne cu cele 20 de dinaintea jocului și se îndreaptă cu păși tot mai mari spre ligă a 3-a.

 

Articol scris de Gabriel MORARIU

 

13 Apr. 2009, 16:00 Seria 2
Pe aceeași temă