Fără punct în primele două etape, ALRO se gândește tot la promovare

30 Aug. 2011, 16:22 Seria 2
Fără punct în primele două etape,** ALRO se gândește tot la promovare

Președintele Consiliului de Administrație al celor de la Alro, Ioan Ciugulea, spune că, în ciuda eșecurilor suferite în primele etape ale sezonului, gruparea slătineană țintește în continuare accederea în Liga I.

Înfrângerile înregistrate în partidele în care au avut ca adversare formațiile FC Olt și FC Timișoara i-au dus pe aluminiști în subsolul clasamentului seriei. Într-o stagiune al cărei obiectiv este promovarea, startul ratat de campionat ar putea avea repercusiuni în privința parcursului ulterior al echipei, slătinenii fiind obligați să obțină puncte în următoarele jocuri, pentru a putea depăși perioada dificilă.

În ciuda rezultatelor negative, președintele Consiliului de Administrație, Ioan Ciugulea, consideră că Alro se poate implica în lupta pentru accederea în primul eșalon.

„S-au pierdut două meciuri, care e problema… Și anul trecut aveam zero puncte după primele două etape, am pierdut cu Alba Iulia și UTA. Obiectivul rămâne același, promovarea, din punctul de vedere al Consiliului de Administrație”, a spus Ciugulea, care nu a dorit să facă precizări în privința situației antrenorilor formației de la malul Oltului.

„De staff-ul tehnic nu am ce discuta. O să vedem. Trebuie să fie mai multe discuții, iar dacă vor fi, nu o singură persoană decide în privința staff-ului”, a punctat oficialul aluminiștilor.

Săptămână decisivă

Ioan Ciugulea spune că este posibil ca în zilele următoare să ia o hotărâre în privința rămânerii sau nu în fruntea Consiliului de Administrație al echipei.

„În primul rând, vreau să mă așez eu pe poziția mea. O să mă gândesc dacă voi mai fi sau nu președinte sau voi mai face parte din C.A., vizavi de condiționarea Primăriei Slatina de a veni lângă echipă dacă nu mai sunt eu în această funcție. Poate săptămâna asta voi lua o decizie”, a mai declarat Ciugulea.

Sursa: Gazeta Nouă

30 Aug. 2011, 16:22 Seria 2
Pe aceeași temă